SUPERDEFENSE+ ochranný hydratační krém s SPF 20 pro všechny typy pleti (Tripeptide - 5 & Antioxidants)

455,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023260000
Značka:
Oblíbené16
Porovnat0
Seznam přání(2)

BENEFITY: širokospektrální ochrana s SPF 20, minerální ochranný filtr bez nano částic, nedráždí, optimální hydratace bez ucpání pórů, nevysušuje, chrání před předčasným stárnutím, rychlejší regenerace buněk a obnova pleti, eliminuje nezdravé projevy vlivů vnějších faktorů znečištěného prostředí

> speciální denní krém se širokospektrální ochranou před škodlivými UV paprsky (SPF 20 - střední ochrana)
> minerální ochranný krém navržený pro všechny typy pleti a pro všechny věkové kategorie
> velmi lehká a jemná, nemastná konzistence s rychlou vstřebatelností
> hydratuje, zvláčňuje a bojuje proti předčasnému stárnutí
> s obsahem peptidů, provitaminu B5, vitaminu E, kyseliny hyaluronové a minerálních UV filtrů (bez nano frakce)
> regeneruje a poskytuje úlevu od pnutí, zarudnutí a nezdravých projevů pleti
> nepůsobí komedogenně (neucpává póry)
> zlepšuje celkový vzhled pleti a přispívá k udržení jejího zdravě vypadajícího vzhledu

PRO KOHO JE URČEN: Pro všechny typy pleti, včetně citlivé a velmi křehké bez ohledu na věk. Produkt bez obsahu přidaných vonných látek a esenciálních olejů je vhodný také na alergickou či ekzematickou nebo reaktivní pleť.
   DENNÍ KRÉM S SPF 20 BEZ ALERGENŮ  
   KAŽDODENNÍ UV OCHRANA  
   HYDRATACE, VÝŽIVA, OCHRANA  
   VŠECHNY TYPY PLETI  

50ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

HLAVNÍ SLOŽKY
> aloe vera šťáva zvlhčuje a chrání pleť před opětovným vysušováním
> šípkový, hroznový a rakytníkový olej vytvářejí lehký základ výrobku a obdarovávají pleť jemností, hebkostí a živinami
> kyselina hyaluronová váže vlhkost a blokuje ztrátu vláhy z buněk
> peptidy bojují proti projevům stárnutí a eliminují toxický vliv prostředí
> minerální UV filtry v podobě oxidu zinečnatého a titaničitého účinně širokospektrálně chrání pleť před škodlivými UV paprsky
> provitamin B5 má antioxidační účinky, hydratuje a udržuje optimální hladinu vlhkosti
> vitamín E ochraňuje a umocňuje obranyschopnost pleti

VLASTNOSTI
> bezlepkový, veganský, bezlaktózový
Bez GMO, sulfátů, glykolů, silikonů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů a konzervačních látek, syntetických barviv a parfemace.

OBSAH
50ml

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023260000

Tabulka vlastností

Obsah
50 ml
Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
TYP PLETI
citlivá
mastná
pro všechny typy pleti
smíšená
suchá
vrásky a zralá pleť
VLASTNOSTI A ÚČINKY
hydratační
ochrana před vnějšími vlivy
proti pigmentovým skvrnám
proti začervenání
revitalizační
rozjasňující
s spf
uklidňující
zjemňující
AKTIVNÍ LÁTKY
kyselina hyaluronová
peptidy
provitamín B5
vitamín E
zinok
VĚKOVÁ KATEGORIE
12r+
20r+
30r+
50r+
všechny věkové kategorie
POUŽITÍ
denní

Specifické reference

ean13
8586023260000
PODROBNOSTI

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Pleťový denní krém Superdefense se výborně kombinuje s ostatními výrobky navrženými pro ošetření pleti podle její typologie. Upřednostněte minimálně tříkrokový systém ošetření sestávajícího z čištění, tonizace a hydratace/výživy. Zvolte vhodný čistící výrobek, následně hydrolátem dočistěte pleť a ošetřete krémem. Krém se vhodně aplikuje jako podklad pod make-up. Při zvýšené fyzické námaze a pocení nebo četných doteků obličeje doporučujeme aplikaci opakovat.

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt neobsahuje přidané vonné složky, proto se hodí pro všechny typy pleti včetně citlivé.

BARVA VÝROBKU
Produkt bílé až slonovinové barvy bez přidaných barviv.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek lehké, nemastné a nelepivé krémové konzistence s rychlou vstřebatelností.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Výrobek je stabilizován a konzervován látkou vhodnou a uznávanou pro přírodní a organické kosmetické produkty. Všechny obsažené látky jsou rostlinného původu, bez GMO a nanomateriálu a samozřejmě netestovány na zvířatech. Dbejte však na adekvátní hygienu a výrobek aplikujte pouze čistými a suchými prsty, aby se zamezilo jeho zanesení.
Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Bezpečnost zákazníka je pro nás prvořadá, proto, a také pro zajištění komfortu při používání výrobku, je samotný výrobek balen v PET airless obalu vyrobeném v EU. Vzhledem k přírodnímu složení bez vysokého obsahu stabilizátorů či chemických konzervantů je zamezení kontaktu se vzduchem a zanášení bakterií do obsahu výrobku přímým kontaktem s pokožkou ideální pro ochranu výrobku.

Upřednostňujeme recyklované a recyklovatelné certifikované obalové materiály, které jsou schváleny pro použití pro kosmetické výrobky. Koupí tohoto produktu můžete přispět ke snižování nadbytečného odpadu i vy a to jednoduše zapojením se do recyklačního programu Soaphoria nebo zodpovědnou recyklací všech obalových materiálů.

Výrobek je balen v zero waste papírové krabičce opatřené eko-certifikáty FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papírovou etiketou potištěnou biologicky snadno odbouratelným barvivem. Obal výrobku můžete po jeho spotřebování jednoduše zkompostovat nebo vhodit do modrého kontejneru určeného pro sběr papírového tříděného odpadu.

Co znamenají jednotlivé certifikáty?
> FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že dřevo použité na výrobu papíru bylo vytěženo zodpovědně s ohledem na trvalou udržitelnost lesa, životní prostředí a místní komunitu.
> CN (Made Carbon Neutral) - Označení CN načí závazek podporovat péči o naše klima a životní prostředí prostřednictvím uhlíkových kreditů nebo výsadby plantáží, které slibují další snížení emisí pod přímým dohledem nezávislé instituce.
> Green-e - Při výrobě se používá výhradně větrná energie šetrná k naší planetě.
> Recyklovaný poměr (Recycled content) - K výrobě krabiček se využívá tak vysoké procento recyklovaného materiálu, jak jen lze.

APLIKACE
Přiměřené množství pleťového krému naneste prsty na vyčištěné čelo, líce a bradu. Ošetřit můžete také krk a dekolt, přitom nezapomínejte ani na uši. Jemně krouživými pohyby začněte s masáží na okrajích nosu a postupujte přes tváře směrem k uším. Pokračujte po obou stranách podél čelisti k bradě. Na závěr přejděte po levé straně brady níže na krk a dekolt.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
INCI: Aqua (voda), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe vera)*, Caprylic/Capric Triglyceride (frakcionovaný kokosový olej), Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader)*, Glyceryl Stearate (emulgační složka rostlinného původu), Rosa Moscha Seed Oil (šípový olej)*, Cetyl Alcohol (emulgační složka rostlinného původu), Stearic Acid (emulgační složka rostlinného původu), Zinc Oxide (Oxid zinečnatý bez nano frakce), Titanium Dioxide Ooxid titaničitý bez nano frakce), Sodium ), Panthenol (provitamin B5), Hippophae Rhamnoides Oil (rakytníkový olej)*, Palmitol Tripeptide - 5, Acetyl Hexapeptide - 8 (peptidy), Tocopheryl Acetate (antioxidant, Vitamin E), Ethylhexylglycerin (konzervační
*certifikovaná organická složka









Recenze(5)
Celkové hodnocení
5
5 Recenze
Spokojenost
(5)
S krémem jsem velmi spokojená, na něco takového jsem čekala. Mám velmi citlivou pleť a krém mi ho nedráždí a moc mě tečí, že má fyzikální filtr, což ocení i těhotné ženy... Mám po něm hebkou pleť a neleskne se, super na léto :) Ještě oční krém k tomu a bude to dokonalá dvojka :)

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se