MIRACLE OVERNIGHT noční stimulační & regenerační sérum na všechny typy pleti

395,00 Kč (vč. DPH)
Zvolte variantu
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586017858824
Značka:
Oblíbené13
Porovnat0
Seznam přání(1)

> navržené pro všechny typy pleti a věkové kategorie
> nemastná a nelepivá olejová konzistence s rychlou absorpcí
> vyživuje, doplňuje živiny a během noci uzamyká vlhkost
> regeneruje a stimuluje
> změkčuje, zjemňuje, ale neucpává póry
> zlepšuje pružnost pokožky a vyhlazuje její povrch
> sjednocuje tón pleti a podporuje obnovu textury
> zlepšuje celkový vzhled pokožky a pomáhá udržovat zdravý vzhled pleti
> vhodné pro použití samostatně každý večer nebo v kombinaci s pleťovým krémem






Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Koncentrované noční sérum pro účinnou regeneraci a okamžitou výživu pleti s obsahem cenných ekocertifikovaných olejů jakými jsou brutnákový, hroznový, tamanu olej či olej z černého kmínu. Studie prokázaly ochranné a normalizující účinky brutnákového oleje na pleťovou bariéru díky jeho vysoké hladině esenciálních mastných kyselin řady  ω-6, které hrají důležitou roli v ochraně a regeneraci struktury a funkce pleti. Sérum s obsahem 1% koncentrovaného CO2 extraktu měsíčku lékařského a silice rozmarýnu lékařského vyvíjí silně antioxidační schopnosti a má též příznivé účinky na kožní nedokonalosti. Na fytosteroly bohatý slunečnicový olej prokazatelně zlepšuje hydrataci pokožky bez vyvolání erytému a má také silné anti-age vlastnosti. Díky odborně zvoleným aktivním látkám sérum viditelně zjemňuje drobné linky, vyhlazuje pleť a zvláčňuje ji. Dodává živiny, rozjasńuje a osvěžuje všechny typy pleti. 

Stimulační & regenerační noční pleťové sérum MIRACLE OVERNIGHT je nejlepší volbou pro znovuzrození:
> křehké a citlivé pleti náchylné k podráždění a zarudnutí,
> vystresované pleti s nerovnoměrným barevným tónem,
> normální a smíšené, dehydratované a šupinaté, zároveň s výskytem černých teček,
> lesknoucí pleti zasažené zvýšenou tvorbou kožního mazu,
> zralé pleti zasažené známkami stárnutí s jemnými vráskami,
> namáhané a poškozené pleti se ztrátou elasticity.

Obsahuje cenné látky:
> vyvážená kombinace blahodárných panenských olejů, jako je brutnákový, slunečnicový, hroznový, ricinový, olivový a olej z černého kmínu a tamanu, pomáhá v noci regenerovat pokožku a probouzí ji do krásy;
> koktejl esenciálních olejů z rozmarýnu, citronové trávy, citronovníku a australského čajovníku podporuje sjednocení povrchu pleti, čistí a stimuluje, osvěžuje a rozjasňuje;
> výtažek z měsíčku lékařského přispívá svými protizánětlivými účinky ke zklidnění podrážděné pokožky;
> vitamin E chrání a posiluje obranyschopnost pokožky.

VLASTNOSTI
> bezlepkový, veganský, bezlaktózový

Bez GMO, sulfátů, glykolů, silikonů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů a konzervačních látek, syntetických barviv a parfemace.

OBSAH
15ml / 30ml

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Noční stimulační a regenerační sérum MIRACLE OVERNIGHT se dobře kombinuje s dalšími produkty určenými k ošetření pleti podle její typologie. Upřednostňujte minimálně třífázový systém ošetření sestávající z čištění, tonizace a hydratace/výživy. Zvolte vhodný čisticí přípravek, následně použijte hydratační čisticí přípravek a ošetřete pleť samotným krémem nebo sérem. Sérum se vhodně kombinuje s pleťovými krémy Majestic a představuje závěrečný krok zkrášlující péče. Pokud se je rozhodnete kombinovat, naneste nejprve krém a poté sérum. Výrobek je ideální pro masáže obličeje různých typů. Jako doplňkovou péči si  dopřejte peeling a masku na obličej.

APLIKACE
Na očištěné čelo, tváře a bradu naneste prsty přiměřené množství séra. Můžete také ošetřit krk. Jemnými krouživými pohyby začněte masírovat okraje nosu a postupujte přes tváře směrem k uším. Pokračujte po obou stranách podél čelisti až k bradě. Nakonec přejděte po levé straně brady ke krku.

SLOŽENÍ
Borago Officinalis Seed Oil (brutnákový olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej)*, Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader)*, Nigella Sativa Seed Oil (olej z černého kmínu)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej)*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil (tamanu olej)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Calendula Officinalis Flower Extract (měsíček lékařský)*, Sorbitan Olivate (emulzifikační složka rostlinného původu), Tocopheryl Acetate (antioxidant, vitamín E), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarýn lékařský)*, Cymbopogon Flexuosus Oil (citronová tráva)*, Citrus Limon Fruit Oil (citronovník pravý)*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (čajovník australský)*, Citronellol***, Geraniol***, Limonene***, Linalool***, Citral***, Eugenol***
*certifikovaná organická složka
***vyskytující se přirozeně  v esenciálních olejích
 


Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586017858824

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
TYP PLETI
aknózní
atopická a ekzematická
citlivá
mastná
normální
problematická
pro všechny typy pleti
smíšená
suchá
vrásky a zralá pleť
VLASTNOSTI A ÚČINKY
ke sjednocení tónu pleti
lifting a zpevnění
proti vráskám
regenerační
revitalizační
rozjasňující
uklidňující
vyživující
zjemňující
AKTIVNÍ LÁTKY
vitamín E
VĚKOVÁ KATEGORIE
12r+
20r+
30r+
50r+
všechny věkové kategorie
POUŽITÍ
noční

Specifické reference

EAN13
8586017851559
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Sérum s energizující citrusově-bylinnou vůní.

BARVA VÝROBKU
Výrobek jemné žlutozelené barvy bez syntetických a minerálních barviv.

KONZISTENCE VÝROBKU
Nemastná a nelepivá olejovitá konzistence s vyšší hustotou, ale rychlým vstřebáváním, dává pleti to, po čem touží.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Organické složení séra bez obsahu vodní fáze nevyžaduje použití konzervačních látek, a přesto je výrobek stabilní. Tyto své vlastnosti si zachovává i díky speciální obalu s aplikátorem, díky kterému se eliminuje riziko mikrobiologické znečištění. Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balený v zero waste papírové krabičce opatřené eko certifikáty FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papírovou etiketou potlačenou biologicky snadno odbouratelným barvivem. Obal výrobku můžete po jeho spotřebování jednoduše zkompostovat, nebo vhodit do modrého kontejneru určeného pro sběr papírového tříděného obalu.

Co znamenají jednotlivé certifikáty?
> FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že dřevo použité na výrobu papíru bylo vytěžené zodpovědně s ohledem na trvalou udržitelnost lesa, životní prostředí a místní komunitu.
> CN (Made Carbon Neutral) - Označení CN značí závazek podporovat péči o naše klima a životní prostředí prostřednictvím uhlíkových kreditů nebo výsadby plantáží, které slibují další snížení emisí pod přímým dohledem nezávislé instituce.
> Green-e - Při výrobě se používá výhradně větrná energie šetrná k naší planetě.
> Recyklovaný poměr (Recycled content) - Při výrobě obalů se využívá co nejvyšší procento recyklovaného materiálu.
certifikaty-krabicky.jpg

Vaše bezpečnost je pro nás nejdůležitější, a proto, abychom zajistili pohodlí při používání výrobku, je samotný výrobek balen do 15 ml skleněných nebo 30 ml PET obalů vyrobených v EU.
Dáváme přednost recyklovaným a recyklovatelným certifikovaným obalovým materiálům, které jsou schváleny pro použití pro kosmetické výrobky. Zakoupením tohoto výrobku můžete i vy přispět ke snížení nadbytečného odpadu tím, že se jednoduše zapojíte do recyklačního programu Soaphoria, nebo zodpovědně recyklujte všechny obalové materiály.


UPOZORNĚNÍ
Jen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstraňte předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t.j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se dá předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.




Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
295,00 Kč (vč. DPH)
Vitamin C ve formě čisté 100% kyseliny askorbové je pozoruhodná antioxidační aktivní látka. Působí proti stárnutí, stimuluje tvorbu kolagenu, zlepšuje pružnost pleti, zmírňuje příznaky stárnutí, redukuje a zmírňuje...
485,00 Kč (vč. DPH)
Aktivní látka sestávající z glykoproteinů extrahovaných z kvasinek (non GMO). Ve směsi s bílkovinami a oligosacharidy má srovnatelné vlastnosti jako kolagen přirozeně se vyskytující v pokožce / pleti. Rostlinný...
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se