Remove me! hydrofilní odličovací olej pro všechny typy pleti

395,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
88586023261403
Značka:
Oblíbené6
Porovnat0
Seznam přání(1)

> extra jemná formulace pro efektivní a zároveň šetrné odlíčení pleti
> pro všechny typy pleti (včetně velmi citlivé, ekzematické) a pro všechny věkové kategorie
> jedinečná kombinace blahodárných olejů opatřených ekocertifikátem
> hydrofilní odličovací olej se po kontaktu s vodou mění na jemnou emulzi
> respektuje pH kůže, zklidňuje a chrání pleť před podrážděním
> pročišťuje, obnovuje a podporuje posílení obranyschopnosti pleti
> chrání před nadměrným vysycháním a předčasným stárnutím pleti
> zklidňuje a podporuje obnovu pleti
> eliminuje tvorbu šupinek, podráždění a svědění
> zlepšuje celkový vzhled pleti a přispívá k udržení jejího zdravě vypadajícího vzhledu
> neucpává póry a nezanechává mastný film

100ml




Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Unikátní formulace hydrofilního odličovacího oleje šetrně odstraňuje makeup, čistí pleť a zároveň ji zvláčňuje a vyživuje. Pečlivě formulované složení na bázi ekocertifikovaných organických rostlinných olejů se postará o všechny typy pleti včetně jemné či citlivé a pomůže pleť chránit před nepříznivými vlivy a nadměrným vysušováním. Organický slunečnicový olej jako bohatý zdroj fytosterolů představuje skvělý, výjimečně jemný základ obohacený o zvláčňující jojobový olej, vyživující olivový olej, lehoučký hroznový olej a extra zjemňující meruňkový olej. Mandlový olej podporuje elasticitu pokožky, zatímco vitamín E podporuje mladistvý vzhled. Hydrofilní odličovací olej ošetřuje podrážděnou pokožku, zklidňuje zarudnutí či svědění způsobené nadměrnou suchostí, eliminuje tvorbu šupinek a posiluje přirozené obranné schopnosti pleti. Respektuje pH pleti a nenarušuje hydrolipidovou bariéru.

Remove me! hydrofilní odličovací olej je ideálním čistícím a ošetřujícím prostředkem pro:
> pleť bez ohledu na věk a typ, ideální pro dehydratovanou a suchou pleť se sklonem k podráždění
> pleť náchylnou k rychlému vysychání a tím spojené projevy zarudnutí a podráždění a ztráty její obranyschopnosti
> pleť s pocitem pnutí při používání komerčních čistících produktů s obsahem mycích tenzidů
> nečistou pleť vystavenou nadměrně znečištěnému prostředí či náhlým změnám teplot a vlhkosti vzduchu (vytápěné prostředí / klima / povětrnostní podmínky)
> dehydratovanou pleť včetně jinak mastné či smíšené pleti
> mdlou pleť bez života
> citlivou pleť reagující na čistící složky odličovacích produktů
> pleť s poškozenou ochrannou bariérou

Obsahuje výjimečné aktivní látky:
slunečnicový olej – cenný zdroj rostlinných fytosterolů, zjemňuje a zvláčňuje pokožku;
jojobový, mandlový, meruňkový, olivový a hroznový olej poskytují extra vyživující a přitom velmi šetrný základ ošetření pleti s antioxidačním a tonizujícím účinkem, zvyšují pružnost pleti a eliminují riziko předčasného stárnutí pleti;
vitamín E posiluje přirozenou bariéru pleti, působí jako antioxidant, zajišťuje udržování mladistvého vzhledu pleti, chrání před vlivem nepříznivých faktorů prostředí.

VLASTNOSTI
> bezlepkový, veganský, bezlaktózový

Bez GMO, sulfátů, glykolů, silikonů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů a konzervačních látek, syntetických barviv a parfemace.

OBSAH
100ml

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Hydrofilní odličovací olej Remove me! se výborně kombinuje s ostatními výrobky navrženými pro ošetření pleti podle její typologie. Upřednostněte minimálně tříkrokový systém ošetření sestávající z čištění, tonizace a hydratace/výživy. Zvolte vhodný čistící výrobek, následně hydrolátem či pleťovou esencí dočistěte pleť a ošetřete krémem nebo samostatně sérem. Séra se vhodně kombinují s pleťovými krémy Majestic. Pro každodenní ochranu proti UV záření doporučujeme aplikaci pleťového krému s UV ochranou SUPERDEFENSE denní krém s SPF 20.

APLIKACE
Naneste přiměřené množství výrobku na vlhkou pleť pomocí prstů nebo tamponu a vmasírujte do pokožky. Nechte chvilku působit a následně opláchněte vodou nebo odstraňte tamponem.

SLOŽENÍ
Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Tocopherol, Citronellol***, Geraniol***, Linalool***, Limonene***
*certifikovaná organická složka
***vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
88586023261403

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
áno
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
áno
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online

Specifické reference

ean13
8586017854277
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Čistící a odličovací výrobek neutrální vůně s jemným příznakem květinových tónů bez přidaných esenciálních olejů a parfemace.

BARVA VÝROBKU
Produkt průhledné bledě žluté barvy bez obsahu barviv či minerálních pigmentů.

KONZISTENCE VÝROBKU
Nemastná a nelepivá olejová konzistence s vyšší hustotou, avšak rychlou vstřebatelností, dodá pleti to, po čem touží.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Organické složení univerzálního výrobku bez obsahu vodní fáze nevyžaduje použití konzervačních látek a přece je výrobek stabilní. Všechny obsažené látky jsou rostlinného původu, bez GMO a nanomateriálu a samozřejmě netestovány na zvířatech. Dbejte však na adekvátní hygienu a výrobek aplikujte pouze čistými a suchými prsty, aby se zamezilo jeho zanesení. Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 6 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Bezpečnost zákazníka je pro nás prvořadá, proto, a také pro zajištění komfortu při používání výrobku, je výrobek balen v PET airless obalu vyrobeném v EU. Vzhledem k přírodnímu složení bez vysokého obsahu stabilizátorů či chemických konzervantů je zamezení kontaktu se vzduchem a zanášení bakterií do obsahu výrobku přímým kontaktem s pokožkou ideální pro ochranu výrobku.
Upřednostňujeme recyklované a recyklovatelné certifikované obalové materiály, které jsou schváleny pro použití pro kosmetické výrobky. Koupí tohoto produktu můžete přispět ke snižování nadbytečného odpadu i vy a to jednoduše zapojením se do recyklačního programu Soaphoria nebo zodpovědnou recyklací všech obalových materiálů.
Zjistěte více o obalové politice Soaphoria.


UPOZORNĚNÍ
Jen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstraňte předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t.j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se dá předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se