Unicorn by Soaphoria - ručně odlévaná sójová svíčka

215,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023260611
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání

Ručně odlévaná eko svíčka s dřeveným knotem a barvami duhy. Neodolatelná vůně zázračné země, ve které jednorožci rozdávají radost a plní všechna přání!

> přírodní, ručně odlévaná vonná svíčka ze sójového vosku s dřevěným knotem v praktickém a ekologickém skleněném obale
ekocertifikovaný sójový vosk z kontrolovaného zemědělství představuje přírodní alternativu přijatelnější pro zdraví člověka i životního prostředí
organické esenciální oleje, také opatřené ekocertifikátem, poskytnou postupně se uvolňující vůni a oživí atmosféru interiéru aromaterapeutickými účinky
pečlivě vybrané vonné kompozice se postarají o zlepšení nálady, povznesení mysli, zbavení stresu i zklidnění a relax po náročném dni
> veganská sójová svíčka je jako jeden z nejoblíbenějších výrobků přímo stvořená pro to, aby udělala radost Vám i Vašim blízkým :)

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

HLAVNÍ SLOŽKY
> sójový vosk - na rozdíl od parafínu hoří pomaleji a přitom do ovzduší neuvolňuje toxické látky, představuje tak jeho ideální ekologickou a veganskou alternativu
> kompozice organických esenciálních olejů - 
opatřeny ekocertifikáty; během hoření se do ovzduší uvolňují postupně, díky čemuž je zážitek ze svíčky i při jejim dohořívání stejně intenzivní jako při prvním zapálení

OBSAH A DOBA HOŘENÍ
125 ml, doba hoření cca 35 hodin (údaj pochází z měření při nepřetržitém hoření za běžné pokojové teploty)

NÁŠ TIP PRO FANATIKY
Víte, jak se o vonné svíčky správně postarat? Pro optimální výdrž vychutnávejte blaho při každém použití minimálně do doby roztavení souvislé vrchní vrstvy vosku.
Podle potřeby můžete průběžně zkracovat délku knotu. Čím déle totiž svíčka hoří, tím delší je knot, větší plamen a šance, že svíčka bude kouřit.
Pro Vaši bezpečnost doporučujeme pořídit si užitečnou věcičku v podobě zastřihovače knotů. Při krátkém zapálení však knot nezastřihujte, protože menší plamínek nestihne roztopit vosk po okraj svíčky a může se tak vytvořit prohlubeň až tunel.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Sójová svíčka nejrozkošnější edice Unicorn by Soaphoria potěší duši každého milovníka Soaphoria a přenese mysl do země zázraků, kde jednorožci rozdávají radost! Skvěle se kombinuje s kterýmkoli dalším výrobkem vůně duhy! :)

JAK SE STARAT O SVOU MILOVANOU SVÍČKU
Všechno kolem nás ať už je to živý tvor, či jednoduchý předmět, si zaslouží naši pozornost. Zjistěte, co můžete udělat pro to, aby Vám eko svíčka přinesla co největší radost. :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023260611

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
typ vosku
sójový vosk
TYP KNOTU
dřevěný

Specifické reference

ean13
8586017858398
PODROBNOSTI

VŮNE VÝROBKU
Přeneste se do země zázraků, kde je vše možné! Splňte si ty nejtajnější sny a rozveselte si den úžasnou vůní ovocné duhy, která povzbudí a rozmazlí zároveň.

BARVA VÝROBKU
Výrobek má všechny barvy duhy!

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balen v ekologickém skleněném obalu. Po dohoření, prosím, myslete na životní prostředí a nevyhazujte skleněný obal. Stačí ho umýt a můžete jej opětovně využít různými jinými způsoby.

UPOZORNĚNÍ
Před samotným zapálením položte svíčku na vhodné místo, které disponuje dostatečně tepelně odolným povrchem, je chráněné před průvanem a dostatečně vzdálené od snadno vznětlivých předmětů.
První zapálení svíčky musí trvat minimálně 10 - 15 sekund, někdy i více, aby se knot pořádně rozpálil a zkrátil na správnou délku (cca 3 - 5 mm). Po zapálení nenechávejte svíčku hořet delší dobu než 4 hodiny v kuse. Hořící svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru.
Dbejte, aby roztopený vosk neobsahoval nečistoty, např. hlavičky zápalek. Z bezpečnostních důvodů nenechávejte svíčku dohořet úplně. Zhasněte ji, když zůstává cca 10 mm vosku.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Při kontaktu s pokožku umyjte velkým množstvím vody.

Recenze(1)
Celkové hodnocení
5
1 Recenze
Spokojenost
(5)
"Svíčka, jakož i celá sada je mile barevná, má příjemnou jemnou vůni, která neruší. Dřevěný knot nelze porovnat s obyčejným. Svíčka při hoření je krásně třpytivá - jakoby plavala. Pokud by byla svíčka v hezčím obalu, podtrhlo by to její efektní vzhled."

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se