Unicorn by Soaphoria - SOS přírodní výživný balzámík

235,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023260628
Oblíbené1
Porovnat0
Seznam přání

Organický SOS balzám pro všechny typy pokožky s pečlivě vybraným složením k ošetření a ochraně přecitlivělé a poškozené pokožky. Ochranný krém pro celou rodinu se ideálně hodí do každé kapsy či kabelky. Pokožku chrání před různými faktory okolního prostředí, jako jsou výkyvy počasí či teplotní rozdíly, ale také podráždení, svědění či vysušování. Díky jemnému složení z organických másel a olejů vytváří na pokožce lehkou nemastnou ochrannou vrstvu. Pokožka je tak po aplikaci zklidněná a chráněná před dalším nežádoucím podrážděním. Výživné složení navíc podporuje regeneraci pokožky a zásobuje ji vitamíny a cennými látkami. Jeho vůně je absolutně neodolatelná.

SOS výživný balzámík je ideální k ošetření podrážděné pokožky v každém věku.

> extra jemné přírodní veganské složení s neodolatelnou vůní ovocné duhy
> bambucké a mandlové máslo spolu s jojobovým, meruňkovým, brutnákovým a ricinovým olejem chrání pokožku před vlivy okolního prostředí a zároveň ji hloubkově vyživují
> účinné aktivní látky v podobě extraktů z měsíčku lékařského a pupalky dvouleté, esenciálních olejů mandarinky a ylang-ylangu spolu s vitamínem E podporují obranné funkce pokožky, zamezují ztrátě hydratace a zklidňují případné podráždění, podporují regeneraci
> jemná textura se při styku s pokožkou mění na snadno roztíratelný krémík, který po aplikaci zanechává jemný olejovomléčný nemastný ochranný film

> VEGANSKÝ VÝŽIVNÝ BALZÁM
> OŠETŘUJE A CHRÁNÍ
> ZJEMŇUJE A VYŽIVUJE
> UZAMYKÁ VLÁHU

50ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

HLAVNÍ SLOŽKY
> bambucké a mandlové máslo - jemný a výživný základ balzámu obohacený o cenné rostlinné oleje podporuje regeneraci pokožky a její ochranné funkce, vytváří jemnou bariéru, která ji chrání před vlivy prostředí a počasí
> měsíček lékařský a pupalka dvouletá - 
blahodárné bylinné extrakty posilují obranyschopnost pokožky, podporují její pevnost a napomáhají zmírnit jakékoli nepříjemné projevy
> viatmín E - 
pomáhá udržovat pokožku v dobrém stavu, podporuje její zdraví, vitalitu, přirozené funkce a zároveň ji chrání před vlivy okolního prostředí

OBSAH
50 ml

NÁŠ TIP
SOS výživný balzám se vyplatí mít vždy po ruce! Pomůže chránit citlivou pokožku a zklidnit případné podráždení, zabraňuje ztrátě vláhy a předchází nadměrnému vysušování a tvorbě šupinek, přičemž přenádherně voní. :)

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
SOS výživný balzámík nejrozkošnější edice Unicorn by Soaphoria potěší duši každého milovníka Soaphoria a přenese mysl do země zázraků, kde jednorožci rozdávají radost! Skvěle se kombinuje s kterýmkoli dalším výrobkem vůně duhy! :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023260628

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
áno
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
áno
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
Vratný obal výrobku
ne
DOSTUPNOST
exkluzivně online
VONNÁ KOLEKCE
Unicorn
VLASTNOSTI A ÚČINKY
extra výživné
extra výživné
hravé
na suchá chodidla
na suché ruce
ochranné
praktické balení do kabelky
pro atopiky / alergiky
pro masáž rukou a nohou
vyživující
TYP OBALU
v kelímku
PROBLÉMY
podrážděná pokožka
suchá pokožka

Specifické reference

ean13
8586017858398
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Přeneste se do země zázraků, kde je vše možné! Splňte si ty nejtajnější sny a rozveselte si den úžasnou vůní ovocné duhy, která povzbudí a rozmazlí zároveň.

BARVA VÝROBKU
Výrobek neobsahuje žádná přidaná barviva. Barva výrobku je přirozeně máslová až jemně nažloutlá díky vysokému obsahu organických másel a olejů.

KONZISTENCE VÝROBKU
Balzámová konzistence je na první pohled tuhá, dotykem prstů se však mění na poddajný, snadno roztíratelný olejový krémík, který na pokožce zanechává velmi jemnou, ale účinnou ochrannou vrstvu.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM A DOBA POUŽITÍ
Výrobek bez obsahu vody neobsahuje přidané konzervační látky, a přece je stabilní. Dbejte však adekvátní hygieny a výrobek aplikujte jen čistými a suchými prsty, abyste zamezili jeho zanesení nečistotami.
Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v ekologickém skleněném obalu s praktickým PET uzávěrem. Sklo představuje odolný inertní materiál, díky čemuž je obsah výrobku chráněn. Navíc je skleněné balení možné opětovně využít v domácnosti, lze jej také plnohodnotně recyklovat.
Obal výrobku je vratný v rámci našeho recyklačního programu.
V případě, že se rozhodnete obal výrobku vyhodit, po oddělení PET uzávěru jej vhoďte do zeleného kontejneru určeného na sběr skleněného odpadu.

APLIKACE
Přiměřené množství výrobku naneste krouživými pohyby na pokožku těla a nechte vstřebat.

UPOZORNĚNÍ
Určeno na každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +30 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí je vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku oka k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je předem odstraňte). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Prunus Amygdalus Dulcis Butter (mandlové máslo)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej)*, Borago Officinalis Seed Oil (brutnákový olej)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinový olej)*, Glycine Soja Oil (sójový olej)*, Calendula Officinalis Fower Extract (měsíček lékařský)*, Oenothera Biennis Extract (pupalka dvouletá)*, Cucumis Melo Fruit Extract (okurka žlutá)*, Ananas Sativus Fruit Extract (ananas pěstovaný)*, Pirus Communis Fruit Extract (hruška obecná)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň domácí)*, Rosa Canina Fruit Extract (růže šípková)*, Mangifera Indica Fruit Extract (mangovník indický)*, Jasminum Officinale Extract (jasmín lékařský)*, Santalum Album Oil (santalovník bílý)*, Zea Mays Starch (kukuričný škrob)*, Lecithin (lecitin), Tocopherol (antioxidant, vitamín E)
*certifikovaná organická složka



Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (8 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se