JEDLE BÍLÁ - ABIES ALBA

JEDLE BÍLÁ - ABIES ALBA

AROMATERAPEUTICKÉ ÚČINKY
Má antibakteriální, antiseptické, dezinfekční a povzbuzující účinky, harmonizuje organismus. Dodává energii, je vhodný při vyčerpání organismu. Obsahuje velké množství terpenů známých jako hydrokarbony, které redukují bakteriální infekce, záněty a plyny ve střevech. Zklidňuje bolest svalů, kloubů, zmírňuje revmatické bolesti a zvyšuje prokrvení pokožky. Pomáhá také předcházet infekcím ledvin a močového měchýře, redukuje kašel ze zahlenění plic, zánětu průdušek nebo astmatu. Pravidelnou aplikací dobudovává šlachy a vaziva. Pomáhá zmírňovat projevy osteoartritidy a revmatické artritidy, zmírňuje otok a zánět synoviální membrány. Při inhalaci působí jako antibakteriální čistič proti patogenům ve vzduchu. Vytváří pocit uzemnění, ukotvení a posílení.

KOSMETICKÉ ÚČINKY
Má výborné protistárnoucí, antioxidační a zpevňující účinky. Prokrvuje kůži. Pyšní se antibakteriálním, protiplísňovým, protiartritickým, antimikrobiálním, protiinfekčním, protizánětlivým, protinádorovým a antiseptickým účinkem. Je vhodný do masážních a koupelových olejů pro uvolnění ztuhlých svalů a šlach.

TIPY
Vhodný do zvlhčovačů a difuzérů. Dobře se kombinuje s geraniovým, kadidlovým esenciálním olejem a také se silicemi z divokého pomeranče a santalového dřeva.



Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:

 
Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se