JAK VZNIKL NÁZEV SOAPHORIA

JAK VZNIKL NÁZEV SOAPHORIA

Velmi často se setkáváme s otázkou, jak vznikl název Soaphoria a jak se tento název správně vyslovuje. Jak již pravděpodobně víte, Soaphoria představuje značku přírodní a organické kosmetiky založenou na eticky a ekologicky orientovaných hodnotách. Už od samotného vzniku značky, od našich úplně prvních výrobků, děláme vše pro to, aby naše produkty odrážely to, v co věříme.

Samotný název značky je odvozen od úplně prvního výrobku, který jsme uvedli na trh v roce 2013. Šlo o ručně vyráběná mýdélka. Úžasně voňavá čistě přírodní handmade mýdla na ruce a celé tělo. Mýdélka z naší úplně první edice úplně prvních výrobků byla velmi jemná, příjemně voňavá, doslova stvořená k relaxaci a osvěžení celého těla, navíc vyrobená výhradně z přírodních surovin a s ohledem na etické a ekologické hodnoty. Pocity, které v nás vyvolávala už samotná skutečnost, že se nám je podařilo vyrobit, nelze popsat jinak než euforií :)

 

Právě proto jsme se rozhodli celou značku, o které jsme tehdy ani netušili, že by mohla vůbec někdy nabízet tolik různých výrobků, pojmenovat Soaphoria. „Soap“ jako anglický název pro mýdlo, náš úplně první výrobek a „horia“, jako odkaz na euforii, kterou jsme díky tomuto mýdélku zažili my a kterou jsme toužili dopřát každému, kdo bude naše výrobky používat. Naším největším snem je totiž přinášet radost právě prostřednictvím našich výrobků. Radost, která evokuje vzrušující zážitek z unikátního, voňavého a hravého přírodního kosmetického výrobku, jaký reprezentují dnes už nejen naše mýdla, ale také tělová kosmetika, péče o vlasy či vyšperkovaná přírodní pleťová kosmetika.

 


Vybrali jsme si název Soaphoria, protože jsme chtěli vytvořit značku, která by nabízela kvalitní a přírodní produkty, které by byly nejen užitečné, ale také příjemné a blahodárné pro zdraví a pohodu zákazníků. Ve své práci se zaměřujeme na to, aby naše produkty obsahovaly jen nejkvalitnější přírodní složky, které jsou šetrné k pokožce a zároveň životnímu prostředí. Soaphoria dnes již opravdu nabízí širokou škálu produktů včetně mýdel, tělových másel, pleťových krémů, šamponů, kondicionérů a dalších přírodních kosmetických výrobků. Produkty Soaphoria jsou vyráběny ručně z přírodních složek, jako jsou rostlinné oleje, byliny, minerály a esenciální oleje. Jsou baleny v ekologických obalech a neobsahují žádné syntetické složky, parabeny, minerální oleje nebo umělá barviva.

Název Soaphoria tedy vystihuje to, co značka reprezentuje – kvalitní a přírodní kosmetiku, která přináší radost a potěšení z používání přírodních produktů a je šetrná k životnímu prostředí. I když se to možná na první pohled nezdá, tento název je poměrně jednoduchý a složený ze dvou slov – „soap“ a „euphoria“. Nicméně, někteří lidé mohou mít problém s jeho výslovností nebo pravopisem, čemuž naprosto rozumíme.

Milí Soaphoristé, nebojte se před námi říct název naší značky, i když si možná nejste jisti správnou výslovností, není to pro nás žádný problém. Právě naopak, abyste věděli, že v tom nejste sami, rozhodli jsme se podělit o nejčastější „zkomoleniny“ Soaphorie, se kterými se setkáváme :) Sophoria, Soforia, Saphoria, Saforia, Soaphora, Soafora, Soapforia, Saphora, Sophora, Sopahoria či Sopahora... Je úplně jedno, jakým jménem nás nazvete, vždy u nás najdete jen ty nejpoctivější přírodní produkty pro péči o tělo, pleť, vlasy a také domácnost :)



 

 
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se