CESTOVNÍ KOSMETIKA, KTERÁ SE POHODLNĚ VEJDE I DO PŘÍRUČNÍHO ZAVAZADLA

Při cestování může být velmi užitečné mít u sebe některé praktické kosmetické vychytávky, které ti usnadní život a usnadní rutinu péče o pleť a vlasy.

Cestovní balení: Investuj do kvalitního cestovního balení, které ti umožní přenést si své oblíbené produkty v menších velikostech. Existují různá balení na trhu, včetně sáčků, lahviček a dóziček, které jsou ideální pro cestování.

Víceúčelové produkty: Vyhledej víceúčelové produkty, které ti umožní zjednodušit svoji rutinu. Například Superdefense hydratační krém s SPF, který zvlhčuje pleť a zároveň chrání před slunečním zářením, nebo balzám na rty, který můžeš použít i ke zklidnění suché kůže.








Suchý šampon: Suchý šampon je skvělým pomocníkem k osvěžení vlasů mezi umytími. Pro cestovní potřeby ti místo spreje skvěle poslouží i bentonitový jíl, který díky super absorpčním schopnostem pohltí mnohem více vlhkosti, než by se dalo očekávat.

Univerzální olej: Jeden praktický olej na pleť, tělo i vlasy může být tvojí záchranou v nejneočekávanějších situacích. Nepotřebuješ z něj velké množství, pohodlně se vejdeš do limitu letových předpisů, určitě jej ale oceníš místo kondicionéru, výživnějšího krému na suchou pokožku nebo i zklidnění jakéhokoli podráždění.

Víceúčelový makeup: Snaž se omezit množství makeup produktů a zaměř se na ty, které mají více funkcí. Například bb krém s spf15, který můžeš použít jako make-up, lumi lips, který si užiješ jako rtěnku a tvářenku, nebo oční stín a linku na oči 2v1 najdeš v nabídce Beautyphorie.

Tuhé kosmetické produkty: Tuhý šampon či kondicionér, tuhý parfém, tuhý krém... Skvěle se hodí právě na cestování, kdy potřebuješ eliminovat množství tekutin v zavazadlech a zároveň i riziko jejich vylití. O jejich účincích se můžeš přesvědčit už v předstihu, vřele doporučujeme především tuhé šampony z kolekce tuhoshamp!

Krémový deodorant: Praktické 50ml balení, které se vejde do každé kapsy či kabelky a skvělá účinnost dělají z krémových deodorantů opravdu nepostradatelné cestovní kousky. Vždyť kdo by se celém dni stráveném v letadle vlaku / autobusu / autě / na lodi či jakémkoli dopravním prostředku netoužil cítit svěže?


TIPY PRO VOŇAVÉ SLUNEČNÍ DNY

Přiznejme si to, většina z nás cestuje zejména v létě. No a co by to bylo za letní výlet bez nějaké pořádně šťavnaté letní vůně? V létě se obvykle upřednostňují svěží a osvěžující vůně, které se skládají z přírodních a citrusových ingrediencí.

Zde je několik typických a oblíbených vůní v kosmetice během letních měsíců:
Citrusové vůně
Vůně jako citron, pomeranč, grep, bergamot a mandarín jsou velmi populární v létě. Jsou svěží, osvěžující a příjemně energetizující.

Ovocné vůně
Jahody, marakuja, ananas, mango, broskve a jiné ovocné tóny jsou často používány v letní kosmetice. Tyto vůně evokují pocit sladkosti a veselosti.

Aromatické bylinné vůně
Mátová, levandulová, meduňková a rozmarýnová vůně jsou skvělou volbou pro léto. Mají osvěžující a uklidňující účinky, které přispívají k pocitu chladu v horkém počasí.

Květinové vůně
Některé květinové vůně jsou vhodné i pro letní období. Lehké a osvěžující květinové tóny jako levandule, jasmín a lotos mohou přidat ženskou a romantickou notu k letní kosmetice.









Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?

Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
-10 Pro Tips for Traveling With Makeup
- The Ultimate Guide to Travel
- How to Pack Beauty Products in A Carry-On





Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se