Jak se zbavit kruhů pod očima? 3 vyzkoušené tipy na kvalitní kosmetiku

Kruhy pod očima jsou běžný estetický problém, který trápí mnoho lidí. Kruhy pod očima způsobuje kombinace několika faktorů, mezi které patří genetika, únava, stres, dehydratace a stárnutí. Jak zmírnit kruhy pod očima? V článku najdete tipy na přírodní kosmetiku, která skutečně funguje.

Změna životního stylu je základ

Důkladný a kvalitní spánek je zásadní pro regeneraci celého organismu, včetně pleti. Snažte se denně spát alespoň 7-8 hodin. Nezapomínejte hodně pít. Dostatečný příjem vody podporuje zdraví pokožky. Denně byste měli vypít minimálně 1,5-2 litry vody. Nestresujte se. Stres může negativně ovlivnit vzhled pleti, a tím i přispět ke vzniku tmavých kruhů pod očima. Poměrně účinné je relaxovat, odpočívat, meditovat, cvičit nebo se procházet v přírodě. Relaxace a regenerace pomáhá zmírnit kruhy pod očima. Důležitou roli hraje také stravování. Zdravá a vyvážená strava s dostatkem ovoce, zeleniny a celozrnných potravin je pro zdraví pleti nepostradatelná. Omezte kouření a konzumaci alkoholu.

 

Jak pečovat o pleť kolem očí

Při péči o citlivou oblast kolem očí je důležité dodržovat několik důležitých kroků. Za prvé, používejte jemný oční krém s hydratačními a zpevňujícími účinky, který pomáhá udržet pokožku hydratovanou a pružnou. Můžete využít chladivé obklady, například studené čajové sáčky nebo okurkové plátky, které pomohou zmírnit otoky a tmavé kruhy pod očima. Pravidelná masáž očního okolí je také užitečná, protože stimuluje krevní oběh a pomáhá redukovat otoky. Tyto jednoduché postupy mohou významně přispět k zmírnění kruhů pod očima. Používejte kvalitní přírodní kosmetiku, která pomáhá redukovat tmavé kruhy, pleť rozjasňuje a vyživí.
 

3 tipy na kvalitní přírodní kosmetiku

Používejte vhodnou kosmetiku s aktivními složkami. Vyzkoušet můžete Holy Caffeine Booster for Eye & Lip Contour nebo kvalitní revitalizační rozjasňující gelový krém, který je speciálně navržen na oční okolí.

1.    Revitalizační a rozjasňující gelový krém na oční okolí je navržen speciálně pro křehkou pokožku kolem očí a je vhodný pro všechny věkové kategorie. Jeho jemná gelová konzistence se rychle vstřebává, hydratuje, osvěžuje a rozjasňuje pokožku. Tento krém regeneruje, stimuluje a eliminuje otoky, zvlhčuje, sjednocuje a zpevňuje pokožku. Navíc má jemně chladivý účinek. Obsahuje extrakty z heřmánku, aloe vera, okurky, chaluhy a světlíku pro zklidnění a rehydrataci. Pleť získá potřebné živiny. Kofein a koenzym Q10 dodají pleti liftingový efekt, zatímco vitamín E chrání pokožku a posiluje její obranyschopnost. Tento krém je ideální pro ty, kteří hledají ošetření citlivého očního okolí s příznaky únavy, dehydratace a stárnutí

2.    Zpevňující oční elixír s kofeinem je určen pro všechny typy pleti, s důrazem na zralou pleť s příznaky stárnutí, otoky a tmavými kruhy pod očima. Tento gelový koncentrát okamžitě zklidňuje a vypíná oční okolí, poskytuje vynikající hydrataci a vyhlazuje vrásky způsobené dehydratací. Obsahuje novou generaci aktivních látek, mezi které patří extrakt z opuncie fíkové, aloe vera, přírodní kofein, řasa Fucus, rostlinný kolagen, kyselina hyaluronová a koenzym Q10, které společně zpevňují, revitalizují a rozjasňují pokožku kolem očí. Tento lehký, nelepkavý gel s rychlou vstřebatelností eliminuje otoky a tmavé kruhy pod očima.

3.    Holy Caffeine Booster je výrobek určený k ošetření okolí očí a rtů. Obsahuje kofein, extrakt ze zeleného čaje, šťávu z aloe vera, skvalen a pantenol, které zmírňují otoky, eliminují tmavé kruhy pod očima, zpevňují pokožku a podporují regeneraci. Má lehkou krémově-gelovou konzistenci, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný pocit. Vzhledem k obsahu přírodních extraktů má mírně nasládlou vůni. Doporučuje se používat ráno a večer na čistou a tonizovanou pleť.

Není možné doporučit univerzální řešení, které stoprocentně zabírá na to, aby se kruhy pod očima zmenšily. Abyste se kruhů pod očima zbavili, je potřeba změnit životní styl, dostatečně spát a také používat kvalitní kosmetiku. Vyvážená strava, zdravý životní styl a pravidelná péče o pleť přinesou zaručený úspěch.



Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
- 10 ways to help remove dark circles under eyes permanently
- Dark Circles Under Eyes
- What Causes Dark Circles Under Your Eyes?

 

 




Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se