Dárkový průvodce

Dárkový průvodce

Přemýšlíte, čím potěšit své nejbližší a stále váháte, protože nechcete trefit vedle? Právě pro vás přinášíme několik tipů, jak vybrat ten správný dárek, který zapálí jiskru v očích a vykouzlí úsměv na tvářích vašich milovaných :)

PRO NEJMENŠÍ

Při výběru dárku pro nejmenší členy rodiny často tápeme nejvíce. Co opravdu potřebují miminka či menší dětičky? A je pro ně kosmetika vhodný dárek? Samozřejmě, že ano! Výběrem z bohaté nabídky organické řady Babyphoria vytvořené speciálně pro nejcitlivější dětskou pokožku zajistíte dětičkám adekvátní péči a ochráníte jejich tělíčka před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Větší dětičky potěšíte barevnou bombou do koupele a společně strávené chvíle si můžete zpříjemnit také výběrem aromaterapeutické svíčky či směsi silic určené vysloveně pro pohodu dětiček.
 
PRO TEENAGERY

Vyrostl z vašeho děťátka statný mladý muž či krásná slečna a trápí jejich problémy s pletí? V období teenagerského věku je to naprosto v pořádku, přesto se s problémem dá bojovat. Staňte se hrdinou svých ratolestí a podarujte jim produkty, za kterou se jejich pleť odvděčí viditelným zlepšením. Ať už se rozhodnete pro must have mýdélko Carbone s aktivním uhlím, víceúčelovou masku a čistič Chillophoria nebo sáhnete po speciální edici pro mastnou pleť, pleť vašeho teenagera se za krátkou dobu dokonale pročistí a problémy, které je tak trápí, se stanou minulostí!
 

PRO VAŠI BEAUTY MANIAČKU

Ať už se jedná o dospívající dceru, milovanou maminku, manželku, partnerku, sestru či přítelkyni, všechny ženy mají společné jedno – neutuchající lásku ke kosmetickým vychytávkám! Tráví v koupelně dlouhé hodiny a sleduje všechny kosmetické trendy? Nemějte jí to za špatné, je to prostě v nás ;) Potěšte svou beauty maniačku dárkem, který rozzáří její tvářičku. Ať už se rozhodnete sáhnout po tekuté rtěnce, očních stínech, zkrášlujícím tónovacím balzámu nebo silné trojce Bronztone-Firmtone-Bronzilla, nadšení a radost z darované kosmetiky je zaručena!


PRO NÁROČNOU DÁMU

Potrpí si vaše milá na výjimečné kousky, akceptuje jen nejvyšší kvalitu a všechno kolem ní musí být perfektní? Zoufáte, čím potěšit její náročné srdíčko? Odpověď není zdaleka složitá! Darujte jí hýčkající sérum či pleťový olejíček, pomozte jí v boji s pro vás neviditelnými vráskami, které ji tak zlobí a staňte se jejím zachráncem. Zvolte produkty Majestic pleťové řady a dopřejte jí pocit výjimečnosti, nebo vyberte z bohaté nabídky dekorativní kosmetiky Beautyphoria pro zvýraznění její přirozené krásy. Exkluzivní kosmetické produkty nejvyšší kvality jistě ocení i ta nejnáročnější dáma!

PRO SKUTEČNÉHO MUŽE

Každý den těžko pracuje, vyřeší každý váš problém, vždy vše včas vybaví a nechal by si klidně ruce i nohy polámat, jen aby vám nic nechybělo? Takový muž si opravdu zaslouží jen to nejlepší! Rozmazlejte ho přírodními kosmetickými produkty v sofistikované pánské vůni edice Muž, nebo vybírejte z široké nabídky svěžích a neutrálních vonných kompozicí či užitečných všestranných produktů, které mu zpříjemní každý den a dodají pozitivní energii.
 
PRO CHVÍLE KLIDY A ODDECHU

Odpadáte po náročném dni a dali byste vše za to, aby se kolotoč povinností na chvíli zastavil a měli jste čas nadechnout se a posbírat další síly? Co takhle blahodárná regenerační koupel, relaxační aromaterapeutické vůně či kosmetické kousky hýčkající tělo i duši? Krásná představa! A po jejím splnění toužíme naprosto všichni ;) Darujte svým blízkým chvíle klidu a odpočinku, vybírejte z bohaté nabídky koupelových přísad, aromaterapeutických svíček či silic a pomozte jim „dobít baterky“ a načerpat sílu do dalšího dne!
 

DROBNOST PRO POTEŠENÍ


Dárky už máte dávno vyjmuté, avšak rádi byste do balíčku svým blízkým přidali milou pozornost? Samozřejmě, ideální maličkost máme v nabídce pro všechny! Široký výběr mýdélek, koupelových bomb, univerzálních balzámů či krémů, balzámů na rty a voňavých sójových svíček potěší každého, dámy i pány, malé i velké!

STÁLE VEDLE?

Patří váš milovaný k nadšeným vyznavačům zero waste či milovníkům přírody? Nebo byste ho zařadili k pravým lokalům patriotem? Má odzkoušeno už snad všechno a vy nevíte, jaká inovativní novinka by ho mohla ještě překvapit? Nabídli jsme příliš mnoho a vy si z takového množství produktů zkrátka nedokážete vybrat? Potom sáhněte po nejoblíbenějších kategoriích, jako jsou Levandulové pole, Štěstí, Nevinnost, Himalay či Mléčné potěšení, které zaručeně potěší každého nadšence přírodní kosmetiky.

 

Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se