CO PRO NÁS ZNAMENÁ MYSLET JINAK?

CO PRO NÁS ZNAMENÁ MYSLET JINAK?

Už od prvotního pohrávání si s myšlenkou o vzniku Soaphorie jsme věděli, že nechceme vytvořit „jen“ další kosmetickou značku, která by se dokázala zařadit do regálů drogerií. Věděli jsme, že chceme dělat věci jinak a vytvořit něco jedinečného, avšak zároveň dostupného pro každého. Měli jsme několik jasných cílů, které se neustále snažíme plnit. Značku Soaphoria budujeme na pevném základě hodnot, které pro nás neznamenají jen prázdná slova či marketingový tah. Na naše hodnoty jsme nesmírně hrdé a máme opravdu obrovskou radost, že se nám neustále daří zlepšovat v tom, co jsme si předsevzali.

 
nice_picture.jpg

Jednou z největších výzev, kterým jsme od začátku čelili, byla otázka dopadu naší činnosti na naše životní prostředí. Všichni dobře víme, že množství odpadu na planetě je již poměrně dlouhou dobu alarmující, avšak přesto se toto množství neustále zvyšuje. Je to samozřejmě přirozené, protože nás, lidí, je na Zemi již více než sedm a půl miliardy a ne všichni smýšlíme stejně. Pokud si však každý z nás řekne, že naše jednání či jednání naší rodiny či společné domácnosti je jen kapkou v moři, která ve skutečnosti nemá vliv na zdraví naší planety, pomalu ale jistě tuto planetu přetvoříme na jedno velké smetiště. Proto jsme se rozhodli udělat vše pro to, aby existence naší značky planetě neškodila, neprodukovala další odpad, nezatěžovala ji zbytečnými chemikáliemi... Některé kroky, které jsme v rámci naší snahy podnikli, můžete vidět a vnímat i vy, naši milí přátelé. K balení našich produktů využíváme výhradně certifikované a recyklovatelné obalové materiály. Je pravda, že ne všechny produkty balíme do papíru či skla a naleznete u nás i poměrně široké zastoupení plastových obalů, není to však náhoda. V mnoha případech totiž myslíme i na vás, vaše pohodlí či bezpečnost členů vaší domácnosti a nabízíme vám alternativy našich produktů v plastovém balení.

Toto balení je samozřejmě méně náročné iz finančního hlediska, díky čemuž dokážeme ceny našich produktů udržovat v hladinách přijatelných pro každou peněženku. Jelikož nám však není lhostejné, kde tyto obaly skončí, rozhodli jsme se jako první na Slovensku zavést recyklační program, v jehož rámci od vás přijmeme zpět vybrané prázdné obaly od našich produktů. V případě těch plastových neděláme výjimky a přijímáme zpět obaly všech objemů. Ty následně zodpovědně recyklujeme a stejně postupujeme i v případě odpadu, který vytváříme přímo při výrobě. Ať už se jedná o papír, sklo nebo plast, veškerý odpad důkladně třídíme a recyklujeme, čehož příkladem je i ekologické balení, ve kterém vám doručujeme vaše objednávky. Jako balicí a výplňový materiál využíváme papírové krabice a kartony od jiných společností, které by tak či onak skončily ve sklizni.

Přidejte se k nám i vy, buďte uvědomělým spotřebitelem a staňte se tou kapkou v moři, která pomůže očistit nejen oceány, ale také lesy, louky a sběrné dvory.

nice_picture.jpg

 
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se