ČERSTVOST

ČERSTVOST

U nás můžete mít jistotu, že produkty, které si objednáte, jsou čerstvé. Zpravidla nehromadíme velké skladové zásoby hotových výrobků. Rovněž neskladujeme ani větší množství surovin, ale upřednostňujeme jejich objednávání byť častěji, ale po menších množstvích podle potřeby, aby tak byly vždy co nejčerstvější. Také téměř všechny výrobky vyrábíme denně na základě vašich objednávek. Ve většině případů vám tedy odesíláme produkty, které byly vyrobeny nejvýše 2 týdny předtím, než si je vybalíte v pohodlí domova.

 
nice_picture.jpg

I díky tomu, že se u nás produkty dlouho „neohřejí“, ale naopak, obvykle již krátce po svém vzniku plní svůj účel a pečují o vaši pokožku či vlasy, dokážeme z velké části eliminovat využívání konzervačních látek na nezbytné minimum. Nám, jako výrobci, nesmírně záleží na tom, "co" vkládáme do našich výrobků. Je pro nás důležité nabízet vám výrobky „s čistým svědomím“, nezamlžovat o jejich obsahu či použitých ingrediencích ale naopak otevřeně prezentovat a komunikovat jak jejich složení, tak i určení, účel a použití. Důkladnou péčí a čerstvou sklizní zajišťujeme nejvyšší možnou kvalitu bylinek, což se ve výsledku odráží také v kvalitě a účincích hotových výrobků. Pokud jste si oblíbili nasládlou Meduňkovu limonádu, nebo jste věrným fanouškem Babiččiny zahrádky, vězte, že o bylinky, které v těchto produktech najdete, bylo již od semínka postaráno s láskou.

Abychom měli jistotu, že námi využívané bylinky nepřišly při pěstování do styku s žádnými chemickými látkami, drtivou většinu z nich si pěstujeme sami a dáváme si nesmírně záležet na každé jedné rostlince, aby, když přijde ten správný čas, přenesla všechny své úžasné vlastnosti přímo do produktů, které poputují k vám domů. V našich zeměpisných šířkách se ovšem přirozeně nedaří citrusům. V případě osvěžující Citrusovy bomby tedy využíváme „odpadní“ slupky z citrusových plodů. Ano, čtete správně. Přestože bychom při výrobě mohli využívat takříkajíc hotovou sušenou drť, která je běžně dostupná a náš výrobní proces by v určité míře zjednodušila či zkrátila, i tímto krokem chceme přispět k minimalizaci zbytečného odpadu a zajistit čerstvost našich produktů. Od partnerské společnosti proto skupujeme slupky čerstvě oloupaných citrusových plodů, které by jinak byly vyhozeny. Tento ovocný „odpad“, následně zpracujeme a využíváme při výrobě šťavnaté voňavé edice.

nice_picture.jpg

 
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se