POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE

POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE

Věděli jste, že všechny výrobky pro vás vyrábíme ručně? A ne jen to! Každodenní práci našich rukou můžete pocítit či dokonce vidět na vlastní oči i tam, kde byste ji možná nehledali! Začněme však pěkně popořádku.

 
nice_picture.jpg

Pravděpodobně už víte, že při vzniku značky Soaphoria jsme byli dvě. Já, Bianka, a moje sestra, Rita. Nebudeme však opakovat celý příběh našeho vzniku, ten si v případě zájmu můžete kdykoli přečíst zde. Obě jsme v začátcích vývoje značky měli své zaměstnání, které nám denně zabíralo spoustu času. Setkávali jsme se tedy po večerech a neúnavně, dlouho do noci, jsme hledali informace, inspiraci, přicházeli jsme s nápady, vlastnoručně zkoušeli různé recepty a vymýšleli vše možné i nemožné. Postupem času se nám podařilo vytvářet naše první produkty a dále už to znáte :) Na toto období dnes vzpomínáme jako na jedno z nejnáročnějších a zároveň nejkrásnějších. Právě tehdy jsme si totiž vůbec poprvé skutečně uvědomili, čeho všeho může člověk dosáhnout neúnavnou ruční prací. Rozhodli jsme se proto zůstat věrni jak tradici našich babiček a prababiček, tak i našim vlastním začátkům a do dnešního dne nedáme na poctivou ruční práci dopustit.

Přestože se naše soaphoristická rodina za šest let naší existence rozrostla a náš příběh už není jen o mně a mé sestře, stále jsou pro nás nejdůležitějším nástrojem právě naše ruce a nadále se nevzdáváme například ani ručního formování šumivých bomb. Přestože mnozí výrobci využívají k výrobě podobných produktů automatizované stroje a lisovací zařízení, které nepochybně tento proces usnadní a také urychlí, u nás každý jeden kus tohoto produktu denně vzniká právě v rukou našich šikovných kolegyň. Kromě tradice tak dokážeme zachovat také nejvyšší kvalitu produktů jako zmiňované šumivé bomby, mýdla ale i dalších, které právě strojní výrobou či složitými výrobními procesy a technologiemi bohužel ztrácejí množství cenných aktivních látek. Zároveň díky ruční výrobě vyrobíme najednou menší objemy či množství produktů a tím také zajistíme jejich čerstvost. Rovněž naše výrobky ručně plníme, balíme, lepíme na ně etikety a vážeme naše charakteristické červené mašličky.

nice_picture.jpg
 

Našima rukama však denně neprocházejí jen naše výrobky. Přestože se mnohokrát řadíme s odborníky z nejrůznějších oblastí, ať už jde o samotné složení výrobků, jejich funkčnost, design etiket, odpovědi na Vaše zprávy, naše sociální sítě nebo právě tyto řádky, všechno toto a ještě mnohem více je také výsledkem naší ruční práce. Neustále se snažíme vzdělávat, hledáme nové a nové informace a také díky tomu, že se aktivně zapojujeme i do činností, které možná jiné společnosti nechávají na odborníky, máme každý den příležitost něco nového se naučit a co je pro nás nejdůležitější, každý den jsme díky těmto aktivitám blíže k Vám a lépe se poznáváme. Časem jsme se totiž naučili i to, že ani ten nejlépe míněný výrobek nepřinese požadované ovoce v podobě vaší spokojenosti, pokud nebude vytvořen právě s vaší pomocí a tedy s ohledem na vaši zpětnou vazbu, kterou od vás tak rádi dostáváme. Skutečně je to tak, jak zvykneme říkat či psát - "Společně budujeme Soaphorii"!

 
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se