O SÓJOVÝCH SVÍČKÁCH

JAKÁ JE TO SÓJOVÁ SVÍČKA

Sójová svíčka je druh svíčky vyrobený z přirozené sójové voskové směsi. Na rozdíl od běžných parafínových svíček, které jsou vyrobeny z ropy, sójové svíčky se vyrábějí z obnovitelného zdroje, konkrétně sójových bobů.

Sójové svíčky se těší nesmírné oblibě, protože mnoho lidí preferuje jejich ekologickou a přírodní povahu. Sójový vosk je biologicky odbouratelný a obnovitelný zdroj, což znamená, že jeho použití může pomoci snížit negativní vliv na životní prostředí.

Kromě environmentálního aspektu mají sójové svíčky i jiné výhody. Vypalují se pomaleji a rovnoměrně, což znamená, že mají delší životnost ve srovnání s tradičními parafínovými svíčkami. Sójový vosk také produkuje méně sazí a škodlivých látek, což je výhodou nejen pro lidi trpící alergiemi nebo respiračními problémy, ale koneckonců pro všechny, kterým záleží na zdraví.

SÓJOVÉ SVÍČKY SOAPHORIA

Sójové svíčky od Soaphorie jsou vytvořeny z kvalitního sójového vosku a obsahují přírodní esenciální oleje. Jaké jsou jejich výhody?

Přírodní složení: Svíčky Soaphoria jsou vyrobeny z přírodních složek včetně sójového vosku, který je obnovitelným zdrojem. V Soaphorii nepoužíváme parafín a dokonce ani syntetické vůně, místo toho upřednostňujeme přírodní esenciální oleje.

Různorodost vůní: Soaphoria nabízí širokou škálu vůní sójových svíček, které jsou získány ze směsi esenciálních olejů. Můžete si vybrat mezi různými příjemnými aromaty, jako jsou levandule, máta, vanilka, květinové vůně a mnoho dalších.

Dlouhá životnost: Sojové svíčky od Soaphorie mají tendenci déle hořet v porovnání s některými jinými druhy svíček. To znamená, že si můžete déle vychutnávat jejich příjemnou vůni a atmosféru a zároveň vám budou také déle zkrášlovat interiér.

Ekologické balení: Soaphoria se snaží minimalizovat svůj ekologický otisk i prostřednictvím svého obalového designu. Svíčky proto balíme výhradně do recyklovatelných, případně již recyklovaných obalových materiálů, jako jsou sklo či hliník.

Sojové svíčky od Soaphorie jsou zaměřeny na poskytnutí přírodního a uvolňujícího zážitku prostřednictvím vůně a estetiky. Vzhledem k jejich přírodnímu složení jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří preferují přírodní a ekologicky zodpovědné produkty.


V naší nabídce naleznete svíčky pro dokonalé přežití každé chvíle. Vyberte si aromaterapueutické specialitky:
- Pro dobrou náladu
- Pro pocit nespoutanosti
- Proti stresu
- Při nachlazení
- Pro pohodu dětiček

Nebo vsaďte na minimalistické a přece okouzlující sójové svíčky s dřevěným knotem a oblíbenými soaphoristickými vůněmi:
- Levandule
- Štěstí
- Exotika
- Svěžest
- Nevinnost
- Unicorn






 



Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se