TUHÝ TĚLOVÝ KRÉM

CO JE TO TUHÝ TĚLOVÝ KRÉM

Tuhý tělový krém je kosmetický výrobek určený pro výživu a ochranu pokožky. Je to forma tělového krému, která je tuhá nebo má konzistenci balzámu. Tuhý krém se obvykle vyrábí z přírodních olejů, másel a vosků, které pomáhají udržovat vlhkost v pokožce a zabránit jejímu vysychání.

Existuje několik důvodů, proč lidé upřednostňují tuhé tělové krémy. Jedním z nich je jejich praktičnost a snadné použití. Tuhý krém je obvykle balen v kompaktním a cestovním balení, což jej činí ideálním na cesty a do kabelky. Kromě toho nemusíte používat žádné láhve nebo tuby, protože tuhý krém se nanáší přímo na pokožku.

Další výhodou tuhého krému je jeho dlouhá trvanlivost. Díky svému složení a konzistenci se tuhý krém neznehodnocuje tak rychle jako jiné typy tělových krémů. Může být také vhodný pro lidi s citlivou pokožkou, neboť může obsahovat méně chemických látek a konzervačních látek než jiné kosmetické produkty.

Použití tuhého tělového krému je snadné. Stačí jím přejít po pokožce a nechat vstřebat. V důsledku tepla vašeho těla se tuhý krém rozpouští a postupně se vstřebává, poskytující hydrataci a ochranu pokožky.



Z ČEHO SE TUHÝ TĚLOVÝ KRÉM VYRÁBÍ

Tuhý tělový krém je obvykle vyroben z kombinace různých přírodních olejů, másel a vosků. Zde je několik nejčastějších složek, které se využívají při výrobě tuhých tělových krémů:
Kakaové máslo: Kakaové máslo je jednou z klíčových složek tuhých krémů. Má silné hydratační vlastnosti a pomáhá udržovat pokožku jemnou a hladkou.
Bambucké máslo: Karité máslo je další oblíbenou složkou. Je to mastná látka získaná ze semen afrického stromu Shea. Má vynikající hydratační vlastnosti a pomáhá obnovovat kůži.
Kokosový olej: Kokosový olej je další často používanou složkou tuhých tělových krémů. Obsahuje mastné kyseliny, které přispívají k hydrataci a jemnosti pokožky.
Jojobový olej: Jojobový olej je přírodní olej získaný z plodů rostliny jojoba. Má výborné vlastnosti zvlhčování a je dobře tolerován různými typy pokožky.
Včelí vosk: Včelí vosk je přírodní vosk produkovaný včelami. Pomáhá stabilizovat a zhutňovat konzistenci tuhého krému a poskytuje ochrannou vrstvu na pokožce.

Tyto složky mohou být kombinovány s dalšími přírodními extrakty, éterickými oleji a vitamíny, aby se zajistily dodatečné výhody pro pokožku. Je důležité poznamenat, že konkrétní složení tuhého tělového krému se může lišit v závislosti na značce a typu výrobku. Vždy si přečtěte seznam složek na obalu, abyste získali přesnou informaci o tom, co je obsaženo ve vybraném produktu.



TUHÝ TĚLOVÝ KRÉM SOAPHORIA

V nabídce Soaphoria naleznete tuhé tělové krémy ve dvou překrásně voňavých provedeních. Medová cihlička vás rozmazlí okouzlující vůní slaďoučkého medu a Cihlička štěstí rozradostní úsměv nadčasovou, lehounkou vůní kombinace rozkvetlé jarní louky a ovocných tónů.
Soaphoria ve svých tuhých tělových krémech využívá 100% přírodních surovin, hlavními složkami jsou:
> kakaové máslo - zklidňuje citlivou a podrážděnou pokožku, hloubkově regeneruje a pomáhá chránit před vlivem okolního prostředí
> bambucké máslo - podporuje elasticitu pokožky, zabraňuje jejímu stárnutí a udržuje mladistvý vzhled, zásobuje ji vitamíny a pomáhá předcházet vzniku strií
> včelí vosk - zjemňuje strukturu pokožky, kterou zároveň zásobuje vitamínem A, působí antibakteriálně






Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se