Přírodní prací parfémy YAYA Original: Proč je používat a jaké vybrat?

Přírodní prací parfémy YAYA Original: Proč je používat a jaké vybrat?

Přírodní prací parfémy jsou výbornou alternativou k obyčejným neekologickým pracím práškům či gelům s umělou parfemací. Přírodní prací parfémy YAYA Original se přidávají přímo k pracímu cyklu. Provoní prádlo i celý byt. Chcete o nich vědět více? V článku se dozvíte, proč si prací parfémy zamilujete a také tip na to, jaký prací parfém vybrat.


Přírodní prací parfémy YAYA original: Znáte je?

Jestli máte rádi životní prostředí a zároveň nedáte dopustit na voňavou domácnost po celý rok, budete z těchto přírodních parfému nadšení. Ekologické parfémy na praní YAYA original jsou must have v moderní ekologické domácnosti. 

 Tyto prací parfémy jsou vytvořené z luxusních přírodních olejů. Prádlo neuvěřitelně krásně voní i po vyprání a usušení v sušičce. Navíc vám provoní celý byt či dům. Prací parfémy netvoří na oblečení žádné skvrny, fleky.Vůně je přirozená, výrazná a vybrat si můžete z různých druhů. Ekologické prací parfémy dodávají prádlu dlouhotrvající vůni a úžasný pocit svěžesti. Obsahují přírodní ingredience a prádlo voní i několik týdnů po vyprání. Jsou ideální náhradou aviváže, avšak s výraznou, nevtíravou vůní. Neobsahují syntetické složky, ropné deriváty, těžké kovy a další nežádoucí látky.
 

Prací parfémy mají veganské složení a nebyly testovány na zvířatech. Mají certifikát Cruelty Free, který zaručuje, že produkt nebyl testován na zvířatech. Parfémy jsou šetrné k životnému prostředí. Jsou vhodné pro velmi citlivou pokožku, kterou nedráždí a nezpůsobují žádné vyrážky ani ekzém. Hodí se i pro septiky nebo čističku odpadních vod. Jestli raději hledáte kombinaci parfému a aviváže, zkuste prací esence, které spojují vůni parfému s účinky aviváže.
Vlastnosti
• Objem: 150 ml
• Počet praní: 30 praní
• Složení: Přírodní esenciální oleje (Biomass derived from fractionated grapeseed oil and soybean oil (RSPO certified), Blend of essential oils and natural extracts)
• Certifikát: Cruelty Free

Jak používat prací parfém?

Prací parfém přidejte k pracímu cyklu do přihrádky na aviváž. Na jeden prací cyklus stačí 1 víčko (cca 5 ml na 4-5 kg prádla). Prací parfém není vhodné přidávat k samotnému prádlu, abyste jej nepoškodili.

Proč vyzkoušet přírodní prací parfémy

• Krásně voní.
• Mají bezpečné přírodní složení.
• Jsou vhodné i pro citlivou pokožku.
• Na prádle zůstanou déle než vůně z pracího prášku nebo z gelu.
• Provoní celý byt.
 


Jakou vybrat vůni?

Na výběr máte z několika nádherných vůní. Jedna je hezčí než druhá, ale každému voní a vyhovuje něco jiného. Vyberte si kořeněnou, květinovou, ovocnou, jemnou nebo silnější a pronikavější vůni. Na každého se dostane.
• Anglický humor: Tento prací parfém obsahuje badyán, cedr, skořici, estragon. Vůně je silnější, spíše pánská. Vyberte si prací parfém na Soaphoria.cz.
• Přemotivovaná víla: Parfém se vyznačuje silnou a krásnou květinovou vůni. V jeho složení najdete jasmín, fialku, cedr, pačuli. Tuto jedinečnou květinovou vůni najdete na Soaphoria.cz.
• Sladké nicnedělání: Překrásná a jemná vůně obsahuje kokos, vanilku, pomeranč, broskev, pačuli. Čistou a jemnou vůni koupíte v e-shopu Soaphoria.cz.
• Salónek baronky: Krásná ovocná vůně obsahuje jablko, hrušku, broskev, vanilku, růži, kardamom. Krásný a voňavý parfém zakoupíte na Soaphoria.cz.
• Zakázané ovoce: Jemná ovocná vůně obsahuje ananas, pomeranč, jahody, maliny, karamel, jasmín. Prací parfém koupíte na Sopahoria.cz.
• Virtuální cowboy: Kořeněná vůně má ve složení cedr, bergamot, santal, koriandr. Vyberte si prací parfém na Sopahoria.cz.

Kde prací parfém koupit?

Nádherné prací parfémy značky YAYA Original koupíte v e-shopu Soaphoria.cz. Vyberete si prací parfém, který provoní prádlo i celý domov. Pokud si nejste s výběrem vůně na sto procent jisti, můžete zakoupit balení vzorečků, ve kterém najdete od každé vůně dva vzorky. Vyzkoušejte všechny vůně, a poté si vyberte ten pravý parfém.

 

 
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se