JAK UPCYKLOVAT SOAPHORIA SKLA

Jak využít naše sklo, pokud se vám líbí příliš na to, abyste jej vrátili


I vy se všemožně snažíte minimalizovat odpad, který vaše domácnost vyprodukuje? Omezili jste nakupování produktů balených v plastu, nosíte si na nákup vlastní tašky, brčka jste vyměnili za zero waste verzi a místo klasických vatových tamponků používáte k odlíčení pratelné bavlněné? Kompostujete, recyklujete, nakupujete v bezobalových prodejnách, avšak stále se najdou věci, se kterými se rozloučit nedokážete? Vězte, že v tom nejste sami!

Mnozí nám píšete, jak moc se vám líbí skleněné obaly od našich produktů a ačkoli byste je velmi rádi vrátili a získali tak slevu z dalšího nákupu, rozhodli jste se ponechat si několik kousků a našli jste jim vlastní využití! Máme takovou radost z vašeho nadšení a ekofriendly postoje, že jsme se na základě vašich zpráv rozhodli podělit se o vaše nápady a ukázat si několik skvělých možností využití těchto obalů. Věříme, že vám přinesou inspiraci :)


Rozkošné květináče pro nejmenší rostlinky

Pokud zrovna nemáte po ruce maličké květináče a přece potřebujete rostlinky přesadit či na nějaký čas "odložit", tyto obaly vám poslouží jako ideální náhrada, díky které budete navíc vždy vidět, jestli mají vaše rostlinky dostatek vody!
 

Marmelády, džemy...

I naše babičky nám určitě potvrdí, že sklenic na zavařování není nikdy dost. Proč nevyužít ty, které doma máme, ačkoli jejich účel byl zpočátku úplně jiný? S praktickým uzávěrem jsou přímo předurčeny k uchovávání domácích dobrot.

Výstavní kousky pro kuchyňské poličky
Semínka, bylinky, luštěniny či sušené ovoce jsou nejlépe uskladněny bez přístupu vzduchu. S uzavíráním na patent a kvalitním těsněním nemůžete udělat chybu! Také tak skvěle doplní vizuál vaší kuchyně, vždyť uznejte sami – nevypadají krásně?

Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
- What Is Upcycling — and How Does It Benefit the Planet?
- How Do I Recycle?: Common Recyclables
- 65+ Upcycling Projects for Kids

Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se