WARRIOR BY APOTHEQ - KOFEINOVÉ TONIKUM PROTI VYPADÁVÁNÍ VLASŮ 250ml

161,25 Kč (vč. DPH) 215,00 Kč
-25%
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023260413
Značka:
Oblíbené3
Porovnat0
Seznam přání

Warrior by Apotheq – bojovník za vlasy kofeinové tonikum speciálně vytvořené pro potřeby citlivé vlasové pokožky, oslabených vlasových kořínků a vlasy se sklonem k řídnutí a vypadávání. Ideální vlasové tonikum pro podrážděnou pokožku hlavy a vlasy s lupy.

Vlasové tonikum Warrior by Apotheq obsahuje bohatou dávku kofeinu, díky kterému aktivně stimuluje vlasové kořínky. Niacinamid regeneruje a ošetřuje vlasovou pokožku, zbavuje ji lupů, svědění a podporuje její přirozenou rovnováhu. Ricinový olej zajišťuje posílení růstu a kvality vlasů.

WARRIOR BY APOTHEQ je ideální stimulační tonikum proti vypadávání vlasů a k podpoře jejich růstu.
- pro podrážděnou a citlivou pokožku hlavy, oslabené vlasové kořínky a problémy s vypadáváním, řídnutím vlasů a předčasným plešatím
- pro oslabené, křehké, jemné, lámavé, poškozené a vypadávající vlasy
- obsahuje čistě přírodní kofein pro efektivní posílení vlasových folikulů a stimulaci růstu nových vlasů
- přidaný ricinový olej vyživuje a ochraňuje pokožku, urychluje růst vlasů, bojuje proti vypadávání
- niacinamid pomáhá eliminovat nezdravé projevy pokožky, bojovat proti lupům a podráždění, uklidňovat a ochraňovat
- tonikum podporuje zdraví vlasové pokožky, posiluje a stimuluje vlasové folikuly
- eliminuje nepřiměřené vypadávání a přispívá ke zdravému růstu pevných vlasů
- bez silikonů, parabenů, živočišných tuků, GMO surovin, syntetických barviv, vůní a konzervantů

250ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Vlasové tonikum Warrior by Apotheq obsahuje bohatou dávku kofeinu, díky kterému aktivně stimuluje vlasové kořínky. Niacinamid regeneruje a ošetřuje vlasovou pokožku, zbavuje ji lupů, svědění a podporuje její přirozenou rovnováhu. Ricinový olej zajišťuje posílení růstu a kvality vlasů.

Warrior by Apotheq představuje také ideální vlasové tonikum pro muže, které trápí nadměrná ztráta vlasů. Aktivně přispívá k udržení růstového cyklu a efektivně jej podporuje. Zklidňuje podrážděnou pokožku, stimuluje růst a osvědčí se jako účinná zbraň proti časné ztrátě vlasů.

Apotheq představuje moderní kosmetickou značku, která zakládá na tradičních hodnotách, prověřených a účinných recepturách a nekompromisní bio kvalitě. Nabízené produkty ztělesňují přírodu samu a odrážejí transparentnost ekocertifikovaných surovin pocházející z udržitelných zdrojů v kombinaci s botanickou masou a inovativními aktivními látkami. Dopřejme dotek vzácné přírody na vlastním těle a pociťme její mocnou sílu.

INCI:   Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco – Glucoside,  Citrus Limon Peel Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Xanthan Gum, Citric Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Limonene, Citronellol, Eugenol, Citral

Vlasové tonikum Warrior by Apotheq obsahuje bohatú dávku kofeínu, vďaka ktorému aktívne stimuluje vlasové korienky. Niacinamid regeneruje a ošetruje vlasovú pokožku, zbavuje ju lupín, svrbenia a podporuje jej prirodzenú rovnováhu. Ricínový olej zabezpečuje posilnenie rastu a kvality vlasov.

Warrior by Apotheq predstavuje tiež ideálne vlasové tonikum pre mužov, ktorých trápi nadmerná strata vlasov. Aktívne prispieva k udržaniu rastového cyklu a efektívne ho podporuje. Upokojuje podráždenú pokožku, stimuluje rast a osvedčí sa ako účinná zbraň proti skorej strate vlasov.

Apotheq predstavuje modernú kozmetickú značku, ktorá zakladá na tradičných hodnotách, preverených a účinných receptúrach a nekompromisnej bio kvalite. Ponúkané produkty stelesňujú prírodu samú a odzrkadľujú transparentnosť ekocertifikovaných surovín pochádzajúce z trvalo udržateľných zdrojov v kombinácii s botanickou masou a inovatívnymi aktívnymi látkami. Doprajme dotyk vzácnej prírody na vlastnom tele a pocíťme jej mocnú silu.

INCI:   Aqua, Glycerine, Caffeine, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Betula Pendula Twig Extract, Ricinus Communis Seed Oil, Niacinamide, dermorganics® 1388 (Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023260413

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
KONZISTENCE
tekutá
VLASTNOSTI A ÚČINKY
bez silikonů
ideální pro muže
posilující
regenerační
stimulační
TYP VLASŮ / PROBLÉM
citlivá pokožka hlavy
pomaly rostoucí vlasy
vypadávání vlasů

Specifické reference

ean13
8586023260413
Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (8 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se