9 TIPŮ PRO PŘIROZENĚ KRÁSNOU PLEŤ

 

Ať už máte před sebou speciální den, nebo prostě hledáte několik rychlých způsobů, jak dodat pleti krásu, můžete vypadat a cítit se co nejlépe, pokud do své rutiny začleníte určité tipy pro péči o pleť. Máte krásnou pleť, nechte ji vyniknout vyzkoušením těchto tipů pro krásu, které vám pomohou zlepšit váš přirozený vzhled, aniž byste jí museli věnovat spoustu času.



SMYJTE Z POVRCHU NEČISTOTY A OLEJ
Je důležité začít – a skončit – svůj den s čistou pletí, aby vaše přirozená krása nebyla pohřbena pod povrchovou špínou a mastnotou. Najděte možnost čištění pleti, která nejlépe vyhovuje vašemu typu pleti, a před dokončením jakýchkoli dalších kroků péče o pleť si umyjte obličej. Můžete si vybrat, zda upřednostníte čistící olej, gel nebo pěnu. Pro odlíčení makeupu upřednostněte odličovací mléko podle vašeho typu pleti nebo čistící a odličovací hydrofilní olej remove me!. Všechny tyto produkty přistupují k pokožce mimořádně jemně a šetrně. Účinně odstraňují mastnotu i nečistoty, a přitom pečují o komfort a hydrataci pokožky.

ROZMAZNEJTE SVOU PLEŤ POMOCÍ MASKY
Přidáním masek do vaší rutiny nikdy nemůžete nic pokazit. Pleťové masky dělají zázraky při řešení různých problémů péče o pleť a jsou také skvělé pro celkové zlepšení pleti. Kromě toho jsou dokonalým způsobem, jak si procvičit péči o sebe s vaší kosmetickou rutinou. Vyberte si masku podle potřeb své pleti: Nutriphorii pro vyživení a hydrataci, Herbaphorii pro čištění a sjednocení, Chillophorii pro dokonalé hloubkové čištění a boj proti nedokonalostem nebo Moringa masku pro úžasné omlazení pleti. Vyzkoušet také můžete kosmetické jíly, které pleť hloubkově pročistí a podpoří její regeneraci.

 
PEELINGEM K OSLNIVĚ KRÁSNÉ PLETI
Skvělou možností pro zvýšení přirozeného lesku vaší pokožky je peeling, který pleti můžete dopřát dvakrát až třikrát týdně. Odumřelé kožní buňky se mohou hromadit na povrchu vaší pokožky a způsobit, že pleť bude matná. Zkuste jemně odstranit nahromaděné odumřelé buňky pomocí pleťového peelingu s polynéským pískem nebo peelingu s kolagenem či exfoliační pěny.

SÁHNĚTE PO HYDRATAČNÍM PŘÍPRAVKU NA VODNÍ BÁZE
Když skončíte s exfoliací, je nezbytné, abyste na ni nanesli hydratační krém na obličej. Hydratace a přirozená krása totiž jdou ruku v ruce! Sáhněte po hydratačním krému na vodní bázi, který doplní váš typ pleti a uzamkne v ní dlouhotrvající vlhkost. Vyzkoušejte majestiv pleťové krémy dle svých potřeb. Nezáleží na tom, jestli máte pleť citlivou, suchou, zralou, mastnou nebo smíšenou. Soaphoria má řešení pro každého a ještě něco navíc!

VRSTVĚTE SÉRUM A ZVLHČOVAČ
Namísto používání denního hydratačního krému jako jediného zdroje vlhkosti v dopoledních hodinách zvažte navrstvení lehkého séra. Hydratovaná pleť může působit zářivěji, proto před aplikací denního krému navrstvěte sérum, abyste podpořili vzhled krásné, zářivé pleti. Sérum miracle Sensibiotic je vhodné pro naprosto všechny typy pleti včetně té nejcitlivější, Antipollution zase pomůže ochránit pleť před negativním vlivem životního prostředí. 10 miracle supersér a mnohé další specialitky se postarají o dokonalé ošetření každého problému.

VYBERTE SI TÓNOVANÝ BB KRÉM S HYDRATAČNÍMI ÚČINKAMI
Na dny, kdy byste raději přeskočili výrazný make-up, vám přijde na pomoc tónovaný hydratační bb krém. Tento základ, známý jako jeden z nejžhavějších hybridních produktů péče o pleť a make-upu, dokáže zázraky. Poskytne vaší pleti okamžitou hydrataci a nádech pigmentu pro zářivou, přirozeně vypadající pleť. Přesvědčte se na vlastní kůži, stačí si vybrat jeden ze tří dokonale vyladěných odstínů bb krémů s vitamínem E a SPF 15 – Alabaster, Ivory nebo Ebony.

ZVÝRAZNĚTE KONTURY PRODUKTY PÉČE O PLEŤ
Zvýrazněte přirozenou krásu své pleti bez bronzeru nebo zvýrazňovače tím, že místo toho použijete pleťový olej pro zvýraznění lícních kostí. Nakapejte si pár kapek na lícní kosti konečky prstů a okamžitě zvýrazníte své rysy – není zapotřebí žádný make-up. A na výběr máte tolik možností opravdu nejkvalitnějších pleťových bio olejů!




NEZANEDBÁVEJTE SPF
Ať už je venku jasno a slunečno nebo zataženo, je nezbytné přijmout opatření na ochranu před sluncem. Delší trávení času na slunci bez náležité ochrany může způsobit poškození pokožky, což může časem vést k viditelným známkám stárnutí. To rozhodně nechcete! Abyste zůstali v čistotě, budete chtít každý den chránit svoji pokožku širokospektrálním opalovacím krémem. Vsaďte na Superdefense krém s SPF 20, který se postará o to, aby zůstala pleť i při pobytu na sluníčku naprosto v pohodě!

NIKDY SE NEZAPOMEŇTE ODLÍČIT
Možná jste příliš unavení na to, abyste si večer před spaním odstraňovali make-up, ale pokud usnete s make-upem, může to způsobit zmatek na vaší pleti. Make-up se může míchat s nečistotami a oleji na povrchu vaší pokožky, což může vést k ucpání pórů, které způsobují vyrážky a nedokonalosti. Ujistěte se, že jste si z pokožky úplně odstranili veškerý make-up – i když jste měli na sobě jen nádech tónovaného hydratačního krému – dříve, než uložíte hlavu na polštář. K dokonalému dočištění a tonizaci dopomohou také hydroláty, které jsou skvělou pomůckou také pro dehydratovanou a přecitlivělou pleť.





Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
- 10 Home Remedies for Glowing Skin
- How to Get Beautiful, Glowing Skin
- Tips to Get Glowing Skin, According to Skincare Experts

 

 





Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se