Buď připravena zazářit!

Buď připravena zazářit!!

Máme tady jaro! Změna ročního období si žádá změnu šatníku, stravovacích návyků, ale jednoznačně i úpravu pleťové péče. Zima už sice odešla, ale zanechala za sebou následky ve formě suché, mdlé či podrážděné pleti. Jak tedy připravit pleť na teplejší počasí a vrátit jí tu správnou jiskru?

Prvním krokem ke hladké a obnovené pleti by měla být jednoznačně exfoliace, která pleť zbaví odumřelých kožních buněk či šupinek. Jednoduchá masáž Královským pleťovým peelingem s obsahem zrníček pemzového prášku připraví pleť na zázraky. Prášek se postará o odstranění prachu, nečistot, šupinek a odumřelých kožních buněk. Masáž zrníčky napomůže správné cirkulaci krve. Výsledkem bude hladká a svěží pleť, uvolněné póry ale také schopnost pleti správně přijmout a vstřebat následující dávku pleťové péče. S příchodem jara mnozí z nás vyhledávají různé formy detoxu nejen ve stravě, ale i v kosmetických přípravcích. Nepodlehněme však naplno trendu detoxu či čistících masek a nezapomínejme pleti dodat i potřebnou dávku hydratace a výživy.

Pro správnou hydrataci bychom měli sáhnout po pleťovém krému na bázi vody nebo hydrolátů. Díky vodní složce jsou takové krémy lehounké a snadno vstřebatelné. Příkladem může být také Hydratační a rozjasňující pleťový krém. Díky základu z lipového hydrolátu má krém příjemnou lehkou konzistenci a zklidňující účinky. O vynikající hydrataci pleti se postará kyselina hyaluronová, známá svojí výjimečnou schopností vázat vlhkost, obsažená ve všech královských pleťových krémech.

Třešničkou na dortu je obsah vitamínů C a E, které fungují jako antioxidanty a pleti dodají přirozený jas. Jaro s sebou během dne přináší i prašnější ovzduší, vyšší teploty či intenzivnější vystavení pleti UV záření. Ochránit pleť před těmito negativními faktory pomohou pleťová séra na bázi olejů. Taková séra mohou být vhodné pro jakýkoli typ pleti. Jednotlivé oleje se mezi sebou liší mnoha vlastnostmi, proto je důležité hledat tu správnou kombinaci ingrediencí. Mastnější či smíšená pleť ocení séra, která redukují tvorbu mazu, mají nižší obsah mastných kyselin a neucpávají póry.
 
Negativnější následky zima jednoznačně zanechala na citlivé nebo suché pleti, která nejvíce trpí šupinkami, podrážděním a zarudnutím. Séra Sensibiotic či Vitatherapy se postarají o dodání té správné výživy i pro nejcitlivější pokožku.

Šetrné formulace a přidané aktivní látky zklidní podráždění a zatočí se zarudnutím. Nezapomeňme ani na zralou pleť, která může být po zimě mdlá či ochablá. Jarní ranní šálek kávy ze zrn kávovníku arabského pleti zajistíte ve formě výživného Aktivního omlazujícího séra na zralou pleť. Kombinace vzácných olejů poskytne v tomto případě žádoucí mastné kyseliny a vykouzlí hebkou a krásně vypnutou pleť.
 

Připravte svou pleť na jaře a probuďte se do krásy!

Večer se však péče o pleť může lišit. Zatímco přes den chceme pleť připravit k tomu, aby byla chráněna proti UV záření a znečištěnému ovzduší, večer bychom měli pleti dodat všechny potřebné látky, které jí chybí a pomohou jí během spánku správně se zregenerovat. Přírodní kofein a extrakt z černého čaje jsou k podpoře cirkulace krve a regeneraci pleti jako stvořené. Ukrývají se v Overnight miracle nočním séru. Díky kofeinu a obsaženým panenským olejům lehké konzistence se může pleť během noci také nadechnout a zregenerovat.

 

 
Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
- What dermatologists want you to know about your skin in winter
- Simple Spring Skincare Tips to Get Your Skin Ready for Spring
- Top Tips to Transition to a Spring Skincare Routine
Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se