Kradneš moje srdce - organické telové mléko

245,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262622
Značka:
Oblíbené0
Porovnat0
Seznam přání

Lehoučké tělové mléko přírodního složení obohacen o vzácné organické rostlinné oleje krásně hydratuje, zjemní a zvláční dehydratovanou, suchou a žíznivou pokožku. Díky jemné konzistenci nabité výživnými složkami se snadno roztírá a rychle vstřebává bez zanechání pocitu mastnoty. Ošetřující tělový jogurt je zvlášť vhodný pro suchou a citlivou pokožku, kterou zásobí vitamíny a poskytne jí skvělé hydratační účinky, podpoří regeneraci a elasticitu. Vyživující bambucké máslo a hydratační šťáva z aloe vera jsou ideálními prostředky pro péči o jemnou pokožku náchylnou na podráždění. Přidané esenciální oleje přírodního původu se postarají o úžasnou vůni, kterou si užijete hodiny a hodiny po ošetření pokožky tělovým jogurtem :) Výrobek nahradí i jemný regenerační krém na ruce a bez problémů se postará i o suché chodidla či lokty. Stačí si vybrat svou oblíbenou vůni a užívat si úžasně jemnou a vyživenou pokožku;)

Organický tělový jogurt je ideální pro každodenní použití a vhodný pro všechny typy pokožky, zejména však pro suchou, dehydratovanou a žíznivou.

> lehké a nemastné přírodní složení ošetřujícího tělového jogurtu vyživuje, hydratuje a zjemňuje všechny typy pokožky
> přidané vzácné organické oleje jako jsou kokosový, jojobový a meruňkový spolu s bambuckým máslem poskytnou dávku vitamínů a prospěšných látek pro udržení zdraví a elasticity pokožky
> tělový jogurt jemné konzistence a složení se snadno a rychle vstřebává bez zanechání mastného filmu, přičemž chrání pokožku před vlivy okolního prostředí
> pečlivě vybírány vonné složky v podobě esenciálních olejů provoní pokožku a pozvednou náladu
> tělový jogurt představuje ideální tělové mléko pro ošetření suché, dehydratované a žíznivé pokožky

  > VEGAN TĚLOVÉ MLÉKO S EXOTICKOU VŮNÍ
  > OMAMNÁ OVOCNÁ VŮNĚ
  > PRO VŠECHNY TYPY POKOŽKY
  > SNADNO SA VSTŘEBÁVÁ



Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Každodenní péče o pokožku pomocí správně zvoleného přírodního tělového krému je nezbytností zejména v případě suché či citlivé pokožky náchylné na podráždění vlivy okolního prostředí. Organický tělový jogurt pokožce poskytne jemné avšak vysoce výživné ošetření a pořádnou dávku vitamínů. Hydratuje, zvláčňuje a podporuje elasticitu, napomáhá regeneraci kožních buněk a pomáhá předcházet vysušování. Snadno a rychle se roztírá a vstřebává se bez zanechání pocitu mastnoty. Představuje ideální tělové mléko pro všechny typy pokožky včetně suché, proto by neměl chybět v kosmetické výbavě vaší koupelny;)

HLAVNÍ SLOŽKY
> meruňkový olej
- jemný avšak výjimečně vyživující a zvláčňující olejíček plný vitamínů, ideální pro péči o každou pokožku
> bambucké máslo - přírodní máslo dokonale podporující hydrataci, elasticitu a pevnost pokožky
> jojobový olej - lehoučký rostlinný olej vhodný pro všechny typy pokožky včetně jemné, citlivé či dětské
> olivový olej - vyživuje a napomáhá udržovat mladistvý vzhled a dobrou kondici

OBSAH
250 ml

NÁŠ TIP
Tělový jogurt nanášejte v malém množství a vmasírujte krouživými pohyby. Snadno a rychle se tak vstřebá a pokožku zanechá skutečně jemnou a hydratovanou.
Použijte tělový jogurt namísto lehkého nemastného krému na ruce pro zjemnění drsné pokožky, nebo jím nahraďte krém na nohy, lokty, či jiné suché partie.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Tělovou jogurt v oblíbené vůni lze kombinovat s dalšími výrobky Soaphoria. Zvláště však doporučujeme rozhlédnout se po sprchovém gelu, krému či pěně pro ještě lepší zážitek z unikátní vonné kompozice;)

PŘÍRODNÍ TĚLOVÉ KRÉMY A BALZÁMY SOAPHORIA
Tolik různých názvů a konzistencí a přece mají něco společného ;) Co je spojuje, čím jsou výjimečné a jak si vybrat ten správný podle svých představ? Dozvíte se v přehledném průvodci :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262622

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
áno
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
áno
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
TYP OBALU
s pumpičkou
VLASTNOSTI A ÚČINKY
hydratační
ideální na léto
regenerační
vyživující
zjemňující
PROBLÉMY
suchá pokožka

Specifické reference

ean13
8586017851146
PODROBNOSTI

APLIKACE

Primerané množstvo naneste na pokožku a nechajte vstrebať.

VŮNĚ VÝROBKU
Vonná kompozice exotického ovoce.

UPOZORNĚNÍ

Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávejte mimo dosahu dětí. Skladujte na chladnom a takovém místě a nevystavujte přímému slunečnímu žiarení a mrazu. Nepoužívat na otevřené rany. Vyhněte sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez prerušení směrem od vnitřního kútika k vnějšímu (v případě nosenia kontaktných šošoviek ich odstranění předem). Pokud dojde k pomoci, vyhledejte lekársku.

Pred použitím sa odporúča prevést tzv. Patch test, t. j. podať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malú plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metodou může dojít k nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa projeví alergická reakce, povrch pokožky se vlažnou vodou. okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakce trvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.


SLOŽENÍ
Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetaryl Alcohol, Coco – Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Natural Aroma (Blend of Natural Aromas and Essencial Oils), Xanthan Gum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lactic Acid, Mica, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (4 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se