Tuhý šampón pro posílení, růst a obnovu

240,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586017859883
Značka:
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání

> pro všechny věkové kategorie
> pro všechny typy vlasů, speciálně na oslabené, řídké a lupy zasaženy vlasy, které potřebují stimulaci a celkovou obnovu
> účinně čistí bez podráždění a vysušování
> hydratuje, posiluje a dodává živiny pro podporu obnovy
> olej z zázvoru lékařského je zdrojem prospěšných vitaminů a minerálů
> éterický olej z citroníku pomerančového a šalvěje lékařské působí pročišťujíc, osvěživě a stimulačně
> kávový olej podporuje prokrvení
> pantenol zklidňuje a zvlhčuje
> kurkumový a anattový prášek kromě barvy dodají mikroživiny
> bambucké a kakaové máslo zjemňují, zvláčňují a dodají potřebné živiny
> vitamín E přispívá k integritě vlasových folikulů

  > VEGAN A ZERO WASTE
  > TUHÝ ŠAMPON NA VLASY
  > POSILUJÍCÍ A HYDRATAČNÍ
  > NA PODPORU RŮSTU VLASŮ

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Tuhý šampon určený pro všechny typy vlasů se sklonem k vypadávání a řídnutí podporuje posílení, obnovu a bojuje proti vypadávání vlasů.

Obsahuje cenné látky jako:
> olej z zázvoru lékařského je zdrojem prospěšných vitaminů (A, B1, B2, B3, C) a minerálních sloučenin, který cíleně bojuje proti lupům
> éterický olej z citroníku pomerančového a šalvěje lékařské působí pročišťujíc, osvěživě a stimulačně
> pantenol se vyznačuje zvlhčující a protizánětlivou vlastností, posiluje vlasy a podporuje jejich regeneraci
> kávový olej díky obsahu přírodního kofeinu podporuje obnovu prokrvení pokožky hlavy
> oxid zinečnatý bez nano částic podpoří posílení a odolnost vlasů
> bambucké a kakaové máslo zvláčňují a dodají potřebné živiny
> kurkumový a anattový prášek kromě barvy dodají mikroživiny
> vitamín E primárně působí antioxidačně a přispívá k integritě buněčných membrán vlasových folikulů

VLASTNOSTI
Bez GMO, syntetických sulfátů, glykolů, silikonů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů a konzervačních látek, syntetických barviv a parfemace.

OBSAH
80g ± 5%

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Po použití tuhého šamponu na hydrataci a výživu vlasů výborně poslouží brutnákový, ostropestřcový či jiný lehký panenský olej, ze kterého pár kapek aplikujete pomocí prstů vmasírováním do pokožky hlavy a konečků vlasů.

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586017859883

Tabulka vlastností

DOSTUPNOST
exkluzivně online
KONZISTENCE
tuhá
VLASTNOSTI A ÚČINKY
bez silikonů
posilující
regenerační
vhodné pro každodenní používání
vyživující
TYP VLASŮ / PROBLÉM
barvené vlasy
jemné vlasy
normální vlasy
pomaly rostoucí vlasy
poškozené vlasy
ryšavé vlasy
suché vlasy
světlé vlasy
tmavé vlasy
vypadávání vlasů
všechny typy vlasů
šedivé vlasy

Specifické reference

ean13
8586017851443
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Šampon s citrusově kořeněnou vůní vynikne díky oleje z zázvoru lékařského, esenciálním olejům z pomeranče a šalvěje a stimuluje nejen vlasy

BARVA VÝROBKU
Pestrobarevný produkt jsme rozveselili pomocí rostlinných prášků bez obsahu syntetických a minerálních barviv na žluto-oranžový.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek konzistence tuhé jako kámen se při styku s vodou krásně rozpění.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Složení tuhého šampónu bez obsahu vodné fáze nevyžaduje použití konzervačních látek a přesto je výrobek stabilní. Během používání však dbejte na vhodné skladování, t. j. po použití odložte výrobek na suché místo s přívodem vzduchu.
Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 12 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balen v zero waste papírové krabičce opatřené eko-certifikáty FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papírovou etiketou potlačenou biologicky snadno odbouratelným barvivem. Obal výrobku lze po jeho spotřebování jednoduše zkompostovat nebo vhodit do modrého kontejneru určeného pro sběr papírového tříděného odpadu.
Co znamenají jednotlivé certifikáty?
> FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že dřevo použité na výrobu papíru bylo vytěženo zodpovědně s ohledem na udržitelnost lesa, životní prostředí a místní komunitu.
> CN (Made Carbon Neutral) - Označení CN naci závazek podporovat péči o naši klima a životní prostředí prostřednictvím uhlíkových kreditů nebo výsadby plantáží, které slibují další snížení emisí pod přímým dohledem nezávislé instituce.
> Green-e - Při výrobě se používá výhradně větrná energie šetrná k naší planetě.
> Recyklovaný poměr (Recycled content) - Na výrobu krabiček se využívá tak vysoké procento recyklovaného materiálu, jak se jen dá.

APLIKACE
Výrobek držte v dlani. Jemně krouživými pohyby vytvořte pěnu na povrchu vlasové pokožky a v mokrých vlasech. Vzniklou pěnu vmasírujte do vlasů a pokožky hlavy, nechte chvilku působit, opláchněte vodou vhodné teploty a vlasy upravte běžným způsobem.

UPOZORNĚNÍ
Pouze pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍSodium Cocoyl Isethionate (mycí tenzid rostlinného původu), Sodium Coco-Sulfate (mycí tenzid rostlinného původu), Betaine (Trimethylglycin, mycí tenzid rostlinného původu), Cetearyl Alcohol (emulgační složka rostlinného původu), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Glycerin (humektant rostlinného původu), Zingiber officinale Root Oil (zázvor lékařský) *, Citrus Sinensis Oil (Citrus pomerančový) *, Salvia officinalis Oil (šalvěj lékařská) *, Zinc Oxide (oxid zinečnatý, non-nano), Curcuma Longa Root Powder (kurkuma pravá) *, Bixa Orellana Seed Powder (achiote, anatto) *, Coffea Arabica Seed Oil (kávový olej) *, Tocopherol (antioxidant, vitamín E), Stearic Acid (kyselina stearová) , Panthenol (kyselina pantotenová), Lactic Acid (kyselina mléčná), Limonene ***
* certifikovaná organická složka
*** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích a přírodních vůních

Recenze(4)
Celkové hodnocení
5
4 Recenze
Spokojenost
(5)
Zatím jsem spokojená. Mám slabé vlasy, rychle se třepí a naprosto nedrží žádný tvar. Šampon jsem použila teprve párkrát, čili k podpoře růstu se vyjádřit nemůžu, na to bude zapotřebí delší zkušební doba. Ale rozhodně se mi vlasy vidí vzdušněji a pevněji. Jako velké pozitivum vnímám to, že objem jsem neztratila hned po pár minutách, ale vlasy vypadaly dobře i druhý den po umytí. Zatím super :)

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
295,00 Kč (vč. DPH)
100% organický tamanu olej lisovaný za studena je výjimečným olejem s významnými antimikrobiálními a antimykotickými vlastnostmi prospěšný při různých kožních defektech, zánětlivých onemocněních kůže a také ekzémech,...
675,00 Kč (vč. DPH)
100% organický opunciový olej lisovaný za studena představuje ideální přírodní produkt pro udržení mládí, krásy a zářivého vzhledu pokožky, eliminuje vrásky a drobné linie, zjemňuje kruhy pod očima, příznivě působí...
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se