SUPERDEFENSE+ OCHRANNÝ HYDRATAČNÍ KRÉM PRO MUŽE SE SPF 20 (TRIPEPTIDE - 5 & ANTIOXIDANTS)

455,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262783
Oblíbené1
Porovnat0
Seznam přání

> denní krém vyvinutý speciálně pro potřeby mužské pleti se širokospektrální ochranou před škodlivými UV paprsky (SPF 20 - střední ochrana)
> minerální opalovací krém navržený pro všechny věkové kategorie
> velmi jemná, lehká a nemastná konzistence s rychlou vstřebatelností
> hydratuje, zvláčňuje a bojuje proti předčasnému stárnutí mužské pleti
> s obsahem peptidů, provitaminu B5, vitaminu E, kyseliny hyaluronové a minerálních UV filtrů (bez nano frakce) pro ochranu a doplnění živin
> regeneruje a poskytuje úlevu od pnutí, zarudnutí a nezdravých projevů pleti
> zjemňuje, zvláčňuje, ale neucpává póry
> zlepšuje a udržuje zdravý vzhled pleti

  DENNÍ KRÉM PRO MUŽE SE SPF 20  
  KAŽDODENNÍ HYDRATACE A UV OCHRANA  
  OCHRANA PŘED PŘEDČASNÝM STÁRNUTÍM  
  VŠECHNY TYPY PLETI  

50 ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Superdefense+ ochranný hydratační denní krém se SPF 20 je to pravé ořechové:
> pro muže na všechny typy pleti, včetně citlivé a náchylné k podráždění bez ohledu na věk
> pro optimální hydrataci a výživu během dne
> pro zajištění střední ochrany díky přidaným minerálním UV blokátorům (SPF 20)
> pro cílenou péči proti projevům předčasného stárnutí
> pro podporu rychlejší regenerace buněk a obnovy pleti
> k eliminaci nezdravých projevů z důvodu vlivů vnějších faktorů znečištěného prostředí

OBSAHUJE AKTÍVNÍ LÁTKY
> aloe vera šťávu, která působí jako zvlhčovač a chrání pleť před opětovným vysušováním.
> šípkový, hroznový a rakytníkový olej, které vytvářejí lehký základ produktu a pleť je díky nim jemná, hebká a vyživená.
> kyselinu hyaluronovou, která váže vlhkost a uzamyká vlhkost v buňkách.
> peptidy, které bojují proti projevům stárnutí a eliminují toxický vliv prostředí.
> minerální UV filtry v podobě oxidu zinečnatého a titaničitého, které účinně širokospektrálně chrání pleť před škodlivými UV paprsky.
> provitamin B5, který má antioxidační účinky, pleť zjemňuje a hydratuje.
> vitamin E, který chrání a posiluje obranyschopnost pleti

VLASTNOSTI
> bezlepkový, veganský, bezlaktózový
Bez GMO, sulfátů, glykolů, silikonů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů a konzervačních látek, syntetických barviv a parfemace.

OBSAH
50 ml

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Superdefense+ ochranný hydratační denní krém se SPF 20 pro muže se výborně kombinuje s ostatními výrobky navrženými pro ošetření pleti podle její typologie. Upřednostněte minimálně tříkrokový systém ošetření, který zahrnuje čištění, tonizaci a hydrataci/výživu. Vyberte si vhodný čisticí produkt, poté dokončete čištění pleti pomocí hydrolátu (květové vody) a ošetřete krémem. Při zvýšené fyzické námaze a pocení nebo četných doteků obličeje doporučujeme aplikaci opakovat.

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262783
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Krém bez obsahu parfemace je určený pro všechny typy pleti včetně citlivé.

BARVA VÝROBKU
Produkt bílé až slonovinové barvy neobsahuje syntetická a minerální barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Příjemně lehká, nemastná a nelepivá konzistence se rychle vstřebává a krásně se vpije do pleti.

KONZERVANTY A DOBA POUŽITÍ
Výrobek je stabilizován a konzervován látkou, která je vhodná a akceptovaná pro přírodní a organické kosmetické produkty. Dbejte však na adekvátní hygienu a výrobek aplikujte pouze čistými a suchými prsty, aby se zamezilo jeho zanesení.
Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Bezpečnost zákazníka je pro nás prioritou. Proto jsme se rozhodli zabalit náš výrobek do PET airless obalu vyrobeného v EU. Tento obal zajišťuje ochranu produktu a také zvyšuje pohodlí při jeho používání. Díky přírodnímu složení bez vysokého obsahu stabilizátorů či chemických konzervantů je minimalizován kontakt s vzduchem a riziko přenosu bakterií. To zabezpečuje optimální ochranu výrobku při přímém kontaktu s pokožkou.
Upřednostňujeme recyklované a recyklovatelné certifikované obalové materiály, které jsou schváleny přímo pro kosmetické výrobky. Koupí tohoto produktu můžete přispět ke snižování nadbytečného odpadu i vy. Jednoduše se můžete zapojit do recyklačního programu Soaphoria nebo všechny obalové materiály zodpovědně recyklovat.
Zjistěte více o obalové politice Soaphoria.

Výrobek je balen v zero waste papírové krabičce opatřené eko-certifikáty FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papírovou etiketou potištěnou biologicky snadno odbouratelným barvivem. Obal výrobku můžete po jeho spotřebování jednoduše zkompostovat nebo vhodit do modrého kontejneru určeného pro sběr tříděného papírového odpadu.
Co znamenají jednotlivé certifikáty?
> FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že dřevo použité na výrobu papíru bylo vytěženo zodpovědně s ohledem na trvalou udržitelnost lesa, životní prostředí a místní komunitu.
> CN (Made Carbon Neutral) - Označení CN značí závazek podporovat péči o naše klima a životní prostředí prostřednictvím uhlíkových kreditů nebo výsadby plantáží, které slibují další snížení emisí pod přímým dohledem nezávislé instituce.
> Green-e - Při výrobě se používá výhradně větrná energie šetrná k naší planetě.
> Recyklovaný poměr  (Recycled content) - K výrobě krabiček se využívá tak vysoké procento recyklovaného materiálu, jak je to jen možné.

APLIKACE
Přiměřené množství pleťového krému naneste prsty na vyčištěné čelo, líce a bradu. Ošetřit můžete i krk, přitom nezapomínejte ani na uši.

UPOZORNĚNÍ
Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua (voda), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)*, Caprylic/Capric Triglyceride (frakcionovaný kokosový olej), Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader)*, Glyceryl Stearate (emulgační složka rostlinného původu), Rosa Moschata Seed (šípový olej)*, Cetyl Alcohol (emulgační složka rostlinného původu), Stearic Acid (emulgační složka rostlinného původu), Zinc Oxide (Oxid zinečnatý bez nano frakce), Titanium Dioxide Ooxid titaničitý bez nano frakce), Sodium Hyaluronate Panthenol (provitamin B5), Hippophae Rhamnoides Oil (rakytníkový olej)*, Palmitol Tripeptide - 5, Acetyl Hexapeptide - 8 (peptidy), Tocopheryl Acetate (antioxidant, Vitamin E), Ethylhexylglycerin (konzervační složka)
*certifikovaná organická složka

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
130,00 Kč (vč. DPH)
Sůl do koupele s příjemnou smyslnou vůní představuje ideální prostředek pro načerpání nové energie a zároveň péči o pokožku celého těla. Unikátní zážitek přinese díky pečlivě vybíraným organickým esenciálním olejům,...
770,00 Kč (vč. DPH) 875,00 Kč
-12%
Dárkový set s afrodiziakální svěží a povzbudující pánskou vůní s mírně kořenitým závěrem. Prvotní tóny bergamotu, máty peprné a kafru udávají charakteristickou kompozici, která se prohlubuje rysy gerania a levandule....
(4)
130,00 Kč (vč. DPH)
Krása a síla přírody ukryta v unikátním, ručně vyrobeném mýdle. Vegan přírodní mýdlo vytvořené z organických rostlinných olejů a másel a rostlinného glycerinu nevysušuje a nedráždí pokožku. Účinně ale zároveň šetrně...
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se