Jak si zachovat mladistvý vzhled

 

Pokud jde o to, kolik je vám let, věk je skutečně jen číslo. Ale co když máte časné vrásky nebo roky poškození sluncem vedly k hrubé, starší vypadající pokožce? Jak to můžete vyřešit, aby byla vaše tvář jemná a vypadala opět mladší?
Dermatologové doporučují začít vždy s jedním produktem péče o pleť. Otestujte si jej na předloktí několik dní před aplikací na obličej. Pokud nějaký výrobek štípe nebo pálí, okamžitě jej přestaňte používat. Nezapomeňte také dodržovat pokyny na produktu a vyhnout se nadměrnému používání. Důsledné používání produktu podle doporučení může vést k mladšímu vzhledu pleti, proto jí dopřejte čas na práci.

 

Abyste vypadali mladší, nabízí se mnoho různých ingrediencí. Ale pozor! Vybírejte si jen produkty s přísadami, které prokazatelně dělají váš obličej jemným a mlaději vypadajícím. Například retinol je sloučenina vitamínu A a první antioxidant, který se ve velké míře používá v krémech proti vráskám bez předpisu. Vitamin C, silný antioxidant, pomáhá chránit kůži před poškozením sluncem. Zelený čaj se používá v přípravcích pro péči o pleť pro své antioxidační a protizánětlivé vlastnosti.
Další zajímavé složky, které jsou plné antioxidantů, alfa-hydroxykyselin a protizánětlivých látek, které zlepší vzhled vrásek jsou například:
     Koenzym Q10
     Extrakt z hroznových jadérek
     Hydroxykyseliny
     Niacinamid
     Peptidy
     Retinol
     Čajové extrakty
     Vitamin C
Nejosvědčenějším způsobem, jak vypadat mladší, je vyhýbat se slunci. Slunce není tvůj přítel. Vystavení slunečnímu UV záření je hlavní příčinou stárnutí pokožky. Chcete-li mladší pleť, vyřaďte opalování ze svého seznamu úkolů. Opakované opalování vede k časným vráskám, tmavým stařeckým skvrnám a dokonce k rakovině kůže, protože UV záření urychluje proces stárnutí a způsobuje hrubou a poškozenou pokožku. Vystavování se slunci je ve skutečnosti důvodem č.j. 1 časných příznaků stárnutí pokožky, včetně zarudnutí a nerovnoměrné pigmentace.
Chraňte své vlasy a pokožku – a předcházejte budoucím vráskám – tím, že budete vždy nosit ochranný oděv, sluneční brýle a klobouk. Před odchodem ven si také naneste na obličej opalovací krém každý den – dokonce i ve dnech, kdy je venku zataženo nebo chladno. Prevence vrásek je mnohem jednodušší způsob, jak vypadat mladě, než trávit hodiny v ordinaci kosmetického chirurga.
Nekuřte, protože kouření poškozuje kolagen a elastin, oslabuje pokožku a vede k ochabnutí a tvorbě váčků. Ženy, které kouří v mladém věku, si všimnou ochablé pokožky a předčasných vrásek mnohem dříve než jejich nekuřácké vrstevnice.
Existuje mnoho super jednoduchých věcí, které můžete udělat, abyste si udrželi zdravou pleť bez ohledu na to, jaké narozeniny jste naposledy oslavili. Pojďme se podívat na některé z nich.


 
Pro mladší vypadající pleť používejte správné produkty péče o pleť
Při nákupu produktů péče o pleť existují tři účinné složky, které byste měli hledat k udržení mladší vypadající pleti. Za prvé, zkontrolujte štítek, zda sérum obsahuje antioxidanty, jako je vitamín C, který vám pomůže rozjasnit pleť. Za druhé, přidejte do své rutiny retinoidy, které zvyšují buněčný obrat a stimulují obnovu kolagenu. A za třetí, začněte používat exfoliátor k odstranění vrchní vrstvy odumřelých kožních. Použijte tyto tři produkty podle pokynů na štítku, aby byl váš obličej jemný a vypadal mladší.

Noste SPF každý den pro věčně mladou tvář
Bez ohledu na to, zda je venku slunečno a 35 stupňů, nebo sychravě a deštivo, opalovací krém je nezbytností, abyste vypadali mladší. Přidejte si ho tedy do své každodenní rutiny, pokud jste tak ještě neučinili, protože poškození sluncem nejen způsobuje vrásky, ale může vás vystavit riziku rakoviny kůže. Používejte alespoň SPF 20. Vyzkoušejte Superdefense denní krém pro všechny typy pleti s SPF 20, který je nabitý vyživujícími složkami a hydratuje suchou pokožku, čímž pomáhá zjemnit váš obličej.

Chcete-li vypadat mladší, volte lehký makeup
Těžký makeup má tendenci usazovat se na drsných místech nebo do linií obličeje. Když stárneme, je dobrý transparentní hydratační základ nebo tónovaný hydratační krém. Pro mladší vypadající pleť doporučujeme rozjasňující podkladový fluid a tónovací bb krém, který poskytuje lehké až střední krytí. Podkladový fluid vyplní linky a póry; minimalizuje tmavé kruhy; a celý make-up nádherně rozjasní.

Pro mladou tvář se držte dál od třpytek
Jasné, výrazné oční stíny nebo produkt se třpytkami způsobí, že vrásky budou viditelnější a nebudete díky nim vypadat mladší. Tyto produkty nelichotí ani nevypadají atraktivní na kůži nebo víčkách, které začínají vykazovat drobné linie nebo mají drsné skvrny. Tmavé odstíny v kombinaci se světlejšími neutrálními barvami jsou pro víčka tou nejshovívavější a mladistvější volbou. A vynechejte tekutou linku, která zvýrazňuje jemnou pokožku kolem vašich očí.


 


Mohu díky tvaru obočí vypadat mladší?
Pokud přemýšlíte, jak vypadat mladší, odložte pinzetu a navštivte odborníka, který vám upraví obočí. Povislá oči se dají opticky velmi změnit mírným vyklenutím obočí a jeho rozšířením směrem ke spánkům, místo aby se ocas zahnul kolem oka. Oblouk je důležitou součástí obočí a měl by mít postupný a velmi jemný zdvih.




Nezapomínejte na krk ve své hydratační rutině
S přibývajícím věkem ztrácí krk pružnost rychleji než kdekoli jinde na vašem těle a nabývá obávaného krepovitého vzhledu. Měli byste být stejně usilovní a opatrní při péči o svůj krk a dekolt jako při péči o svůj obličej. Chcete-li zachovat tuto část vaší mladě vypadající pleti, postupujte podle těchto tří kroků: Hydratujte každé ráno a večer, jednou nebo dvakrát týdně si udělejte peeling jemným exfolátorem a aplikujte denně opalovací krém.

Věnujte pozornost svým rukám, abyste vypadali mladší
Chcete-li podpořit mladší vzhled, nezapomeňte při mytí nádobí vždy nosit rukavice a často hydratovat namáhanou pokožku rukou. Chemikálie a horká voda mohou odstranit ochrannou lipidovou bariéru z vaší pokožky, což ji činí náchylnou k podráždění a suchost.






Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
- Eczema Treatment For Children
- Kids Health Information - Eczema
- Eczema in Children: Skin Care Dos and Don'ts

 

 






Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se