TIPY PRO MEZISVÁTEČNOU POHODU

TIPY PRO MEZISVÁTEČNOU POHODU

Milý čtenář,

zvu Tě na procházku, během které Tě zasvětím do zákulisí soaphoristických svátečních příprav.

Vánoční svátky jsou opravdu tím „SVÁTKEM“ každého roku ai když toto období je pro celý náš tým náročné a enormně hektické, těšíme se na něj nejvíc. Pro někoho je „přeplácané“, „kýčovité“ a přehnané, ale pro nás ne. Přípravy na Vánoce naplňují naše srdce něčím zvláštně hřejivým. Bereme je jako výzvu vytvářet pro Tebe produkty, které by nejvíce potěšily a naplnily všechna očekávání. Věříme, že námi vyrobený dárek nikoho nezamrzí, ale naopak vykouzlí úsměv a bude korunou Štědrého večera.

Sváteční atmosféra nás obklopuje mnohem dříve, než si myslíš. Naše usilovné holky se již hemží ve výrobě a precizně připravují vše podle denních rozpisů. K celému dění v tomto období podvědomě přistupujeme s ještě větší pokorou a péčí, neboť víme, že pro někoho mohou naše výrobky znamenat víc než jen jednoduchý dar... A možná jediný v celém roce. Proto se snažíme už od konce července - ano, vidíš dobře, od července! – aby vše od A až po Z bylo perfektní. V krátkosti to znamená, že než Ty otevřeš svůj balíček, výrobky projdou dlouhou cestou od návrhu receptur, přípravy a testování prototypů, výběru vhodného obalu a designu pro etikety až k samotné výrobě, plnění, balení až... Až se dostanou do Tvých rukou . Prosím, buď jako my a také přistupuj ke svým vytouženým dárkům s citem a vědomím, kolik práce v sobě ručně vyrobený produkt ukrývá. Jsou to naše „dětičky“, které tvoříme nejen pro funkčnost, ale zejména ze srdce.

Požehnané sváteční chvíle přeje,


Rita
 

JAK DOPŘÍT NAŠIM MILOVANÝM, ALE I SOBĚ


Svátky by neměly být jen o dárcích. Hlavně by měly být o lásce a mezilidských vztazích, o péči o druhé a obdarovávání nejen materiálními dárky, ale zejména naší pozorností a časem. Cokoli se rozhodneš darovat, můžeš být také ohleduplný k přírodě a balit eko.
Jak na to?

- Recyklovaný papír, provázek a kamarádi. Nebo balení v japonském stylu bez použití lepidla.

- Šátek či kus bavlněné látky. I samotný šátek může být dárkem.

- Skleněný obal. Může skrývat i pamlsky jako domácí sušenky, paprikovou pomazánku či lahodný džem.

- Nebrandovaná krabička. Přesně takovou upcyklovatelnou najdeš iv naší nabídce dárkových boxů ;)

Jak se ale starat o jiné, když si nedopřejeme čas na sebe? Hlavně pokud pracujeme ve dne i v noci, máme toho na ramenou hodně a sháníme ještě více pro své blízké, častokrát zapomínáme na sebe. Může to znít egoisticky, ale když člověk není vyrovnaný a nenajde si chvilku pro sebe, časem ztrácí své skutečné JÁ. Najděme si tu chvilku společně:
 

- Máš či nemáš vanu? Dopřej si relaxační koupel celého těla nebo unavených nohou, která ti zabere jen cca půl hodinky, ale odpočineš si a načerpáš sílu. Stačí si vybrat z kolekce šumivých bomb nebo solných směsí podle aktuální nálady nebo přímého účinku.

- Když Tvá drsná pokožka křičí po zjemnění, otevři solný tělový peeling nebo cukrový Scrubee.

- Pukne Ti hlava? Antistres - aromabalzám proti každodennímu stresu pomůže vyprázdnit mysl a uvolnit prostor novým, pozitivnějším myšlenkám.

- Potřebuješ se soustředit, ale prostě to nejde? Nalaď se na práci našimi esenciálními oleji, aromaterapeutickými směsmi nebo vonnými svíčkami.

- Odráží Tvá pleť to, čím procházíš? Nakopni ji živinami a dopřej jí zkrášlující rituál ve formě pleťového peelingu s polynéským pískem a antioxidační masky Moringa.

- Pokud už potřebuješ skutečné zázraky, ale nemáš čas, sáhni po Overnight miracle séru, které pomáhá obnovit Tvou pleť během spánku.

- Zazářit na poslední chvilku? Zvýrazni si líčka, nadobočí a rty pomocí Beautyphoria multifunkčních líčidel lumi lips and cheeks.

 

 

TIPY PRO MEZISVÁTEČNOU POHODU


Jako výrobce a také jako matka (hlava rodiny :D), mám ráda perfekcionismus. Jednoduše vše musí (nejen) během svátků klapat a být 100%-ní. Proto bych se ráda podělila o několik tipů, jak hravě zvládnout některé tradiční i nepředvídatelné situace. 

• Nakupování a běhání po obchodech lze pořádně zabrat. Aby viry a bakterie neměly šanci zdomácnět na našich rukou, mějme vždy u sebe Hygienický gel s levandulí a šalvějí a pro rychlou regeneraci vysušené pokožky také naše šikovné krémy na ruce nebo bambucku či kokosku.

Jarní úklid? A co tak to předvánoční, nebo spíše celosváteční? Není divu, že hospodyňky a hospodové mají někdy domácích prací plné zuby. Pomocnou ruku však podají výrobky Cleano, které jsou účinným a přitom šetrným řešením. Biologicky odbouratelné čistící prostředky si poradí se špínou a mastnotou, přičemž nezatěžují životní prostředí ani nevysušují pokožku.


• Vůně domova, nebo smažené rybky? Není hezčích chvil, než když se už celá rodina, příbuzní a přátelé usadí ke stolu. Co však s nelichotivým rybím aroma, které se šíří z kuchyně a hosty omámí už při vstupu? V rychlosti sáhni po silicích nebo sójových svíčkách Euphoria. Mými favority na zimní období jsou svíčky nebo aromaterapeutické směsi s vonnou kompozicí Magické Vánoce, Proti stresu či Pro dobrou náladu, ale příjemnou atmosféru vykouzlí i éterický olej Borovice, Jedle, Pomeranč, Skořice či Anýz.
P. S.: Výborně poslouží i jako dárek na poslední chvíli, pokud na někoho z blízkých v celém tom spěchu tak nějak pozapomeneme :D


• Co může být horší než onemocnět během svátků?! Pečovat o nachlazeného dospělého nebo dítě je ještě smutnější. V domácí lékárničce proto nesmí chybět skvost jménem Aromaterapeutický balzám z řady Babyphoria, který je určen k podpoře uvolnění dýchacích cest při nachlazení a kašli. Nebo si pomocí solné směsi či šumivé bomby Svěžestpřiprav blahodárnou koupel. Díky obsahu eukalyptu a kafru se budeš cítit jako znovuzrozený.


• Neseďme jen doma u televize a vyjeďme na provětrávací procházku či dobrodružnou cestu lesem. Nezapomeňme si však předtím, než vykročíme z domu, pořádně potírat tvářičky a ruce Babyphoria Balzámem do extrémního počasí. Neobsahuje vodu, která by mohla zamrznout na pokožce, díky čemuž ji nejen vyživuje, ale také předchází většímu zlu, které by na ní zima mohla napáchat.
Zaujalo vás toto téma a toužíte se o něm dozvědět ještě víc?
Pro všechny poznání chtivých Soaphoristů nabízíme také výběr dalších výživných zahraničních zdrojů souvisejících s obsahem článku:
Podobné produkty
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se