Pro tebe zapálená - designová handmade svíčka

255,00 Kč (vč. DPH)
Vyberte typ vonné kompozice
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262202
Oblíbené0
Porovnat0
Seznam přání

V jednoduchosti je krása – a také pravda! Jedinečná designová svíčka se silným charakterem ztělesňuje dokonalý prostředek pro vyjádření Tvé zvláštní důležitosti.

Prémiová, ručně vyráběná svíčka ze sójového vosku ve vůni podle Tvého přání v pěti různých variantách Ti předá tu nejkrásnější zprávu. Vždyť co je víc, než cítit se naprosto jedinečně i v obklopení nekonečného vesmíru? Tato svíčka je zapálená jen a jen pro Tebe, a dokonce jen tehdy, kdy se Ty rozhodneš! No není to skvělé? Podaruj tento jedinečný kousek a dopřej tento výjimečný pocit i ostatním!


> ORIGINÁLNÍ HANDMADE SVÍČKA
> SVÍČKA Z PŘÍRODNÍHO SÓJOVÉHO VOSKU
> S KLASICKÝM BAVLNĚNÝM KNOTEM
> BEZ PARAFINU, BARVIV, KARCINOGENŮ
> SUPER TIP NA DÁREK!

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Aromaterapie je skvělý způsob, jak prospívat našemu zdraví ;) A originální svíčky s upřímnými nápisy jsou navíc skvělým prostředkem pro sebevyjádření a ozdravení mysli!

Zapalte si aromaterapeutickou svíčku a zbavte se stresu, pozvedněte mysl, dopřejte si radostné chvíle, ať jste kdekoli! Svíčky nás provázejí už od nepaměti, přinášejí nám vzácné chvíle a jejich hřejivá atmosféra si naši mysl dokáže okamžitě získat. Kouzelné momenty či vzácné vzpomínky, které se vynořují v mysli při pohledu na hořící plamínek, jsou balzámem na duši iv ten nejnáročnější den.

HLAVNÍ SLOŽKY
> sójový vosk – na rozdíl od parafínu hoří pomaleji a při tom do ovzduší neuvolňuje toxické látky, představuje tak jeho ideální ekologickou a veganskou alternativu
> kompozice organických esenciálních olejů – opatřených ekocertifikáty, se během hoření do ovzduší uvolňuje postupně, díky čemuž je zážitek ze svíčky i při jejím dohárání stejně intenzivní a příjemný, jako při prvním zapálení

OBSAH A DOBA HOŘENÍ
220ml, doba hoření cca 45h (údaj pochází z měření nepřetržitého hoření za běžné pokojové teploty)

NÁŠ TIP PRO FANATIKY
Víte, jak se o vonné svíčky správně postarat? Pro optimální výdrž vychutnávejte blaho při každém použití minimálně do doby roztavení souvislé vrchní vrstvy vosku.
Dle potřeby můžete průběžně zkracovat délku knotu. Čím déle totiž svíčka hoří, tím delší je knot, větší plamen a šance, že svíčka zakouří.
Pro Vaši bezpečnost doporučujeme pořídit si užitečnou věcičku v podobě zastřihovače knotu. Při krátkém zapálení však knot nezastřihněte, protože menší plamínek nestihne roztát vosk po okraj svíčky a může se vytvořit prohlubeň až tunel.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Sójová svíčka je ideálním doplňkem, který se hodí do každého interiéru, výborně se kombinuje s ostatními vonnými variantami, avšak doporučujeme jí při hoření dopřát „samotu“, jedinečnost a klid, aby dokázala naplno rozvinout své kouzlo :)

JAK SE STARAT O SVOU MILOVANOU SVÍČKU
Všechno kolem nás, ať už je to živý tvor nebo jednoduchý předmět, si zaslouží naši pozornost. Zjistěte, co můžete udělat pro to, aby Vám eko svíčka přinesla co největší radost :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262202

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
áno
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
áno
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online

Specifické reference

EAN13
8586017854277
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Výrobek je dostupný hned v pěti vonných variantách dle vaší preference.

BARVA VÝROBKU
Výrobek má jemně slonovinovou barvu.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balen v ekologickém skleněném obalu. Po dohoření prosím myslete i na své životní prostředí a neodhazujte skleněný obal. Stačí jej umýt a můžete jej opětovně využít různými jinými způsoby.

UPOZORNĚNÍ
Před samotným zapálením položte svíčku na vhodné místo, které disponuje dostatečně tepelně odolným povrchem, je chráněno před průvanem a dostatečně vzdáleno od lehce zápalných předmětů.
První zapálení svíčky musí trvat minimálně 10 - 15 vteřin, někdy i více, aby se knot pořádně rozpálil a zkrátil se na správnou délku (přibližně 3-5 mm). Po zapálení nenechte však svíčku hořet delší dobu než 4 hodiny v kuse. Hořící svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru.
Dbejte na to, aby roztopený vosk neobsahoval nečistoty, např. u vosku. hlavičky zápalek. Z bezpečnostních důvodů nenechte svíčku dohořet úplně. Zhasněte ji, když zůstává cca. 10mm vosku.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody.

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
205,00 Kč (vč. DPH)
Sprchový sorbet s jemně exfoliačním účinkem příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy...
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se