Freshderma+ osvěžující sprchový gel s chladivým efektem Menthol & Eucalyptus

195,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023261632
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání(1)

Přidejte do své péče organický sprchový gel, který je vytvořen z těch nejlepších přírodních surovin! Jeho šetrné složení založené na derivátech z kokosového oleje, bez obsahu sulfátů, silikonů a parabenů, dokonale čistí vaši pokožku a zároveň ji hydratuje a osvěžuje. Ničím nenarušuje její přirozenou ochrannou bariéru, díky čemuž je ideální i pro citlivou a vysušenou pokožku. Máte-li atopický nebo ekzematický typ pokožky, neváhejte – tento výrobek je pro vás! Jojobový olej dodává vaší pokožce výživu a zjemňuje ji, zatímco aloe vera zklidňuje podráždění a zarudnutí. Eukalyptový esenciální olej povzbuzuje a osvěžuje, zatímco mentol poskytuje chladivý efekt. Tento jemný sprchový gel je jako stvořený k oživení vitality vaší pokožky během horkých letních dnů, ale také ke zklidnění zarudlé a spálené pokožky po dlouhém slunění. Zmírňuje projevy podráždění a zklidňuje namáhanou a zarudlou pokožku po slunění, popálení nebo štípnutí hmyzem. A to vše v recyklovatelném obalu s praktickou pumpičkou, která chrání naše životní prostředí!

Organický sprchový gel je ideální pro každodenní použití a vhodný pro všechny typy pokožky.

- Překvapte svou pokožku organickým sprchovým gelem, který zanechává jemnou a zvláčněnou pokožku, aniž by ji dráždil nebo vysušoval.
- Šetrné složení obsahuje přírodní tenzidy z derivátů kokosového oleje, které chrání přirozenou ochrannou vrstvu pokožky.
- Jojobový olej dodává pokožce výživu a zjemňuje ji, zatímco aloe vera zklidňuje podráždění a zarudnutí, zejména po opalování.
- Navíc, přidaný eukalyptový olej a mentol poskytují chladivé povzbuzení a dlouhotrvající pocit svěžesti.
- Tento sprchový gel je jako stvořený k oživení pokožky během horkých letních dnů, ale také ke zmírnění projevů podráždění a zklidnění spálené či zarudlé pokožky.

  > VEGAN SPRCHOVACÍ GEL
  > OSVĚŽUJÍCÍ CHLADIVÁ VŮNĚ
  > SE ZVLÁČŇUJÍCÍMI OLEJMI
  > BEZ SILIKONŮ A PARABENŮ

250ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Užijte si osvěžení i po nejžhavějších letních dnech s naším limitovaným přírodním sprchovým gelem s chladivým účinkem. Jeho jemná pěna a osvěžující složení z kokosového oleje s přidaným eukalyptovým esenciálním olejem a mentolem poskytují dokonalé zvýšení energetické hladiny a chladivý pocit na pokožce. Zmírnit podráždění, uklidnit a osvěžit se nyní stává jednodušším než kdykoli předtím! A co je ještě lepší, naše receptura přátelská k životnímu prostředí se postará o to, že ani vaše pokožka ani planeta nebudou zatíženy. Užijte si očistu s čistým svědomím!

HLAVNÍ SLOŽKY
> jojobový olej - zjemňuje, zváčňuje a vyživuje pokožku
> eukalyptová silice a mentol – společně dopřejí osvěžující a parádní chladivý účinek, eliminují zarudnutí a podporují zklidnění podrážděné pokožky
> aloe vera - zklidňuje podráždění, napomáhá udržovat hydrataci

OBSAH
250ml

NÁŠ TIP
Chcete-li udržet svou pokožku hydratovanou a zdravou během horkých letních dnů, nebo ji zregenerovat po slunění, je zde pro vás naše limitovaná edice pro jaro/léto. Limitované výrobky jsou navrženy tak, aby se vzájemně doplňovaly a zajistily účinnou péči o vaši pokožku. A to vše v balení, které je šetrné k životnímu prostředí – recyklovatelné PET nebo recyklované rPET obaly s praktickou pumpičkou pro šetrné dávkování.
Můžete si být jisti, že výrobek bude vaší první volbou pro denní péči o vaši pokožku. A jelikož nás zajímá i životní prostředí, šetříme společně vodu během používání výrobků a po jejich spotřebování nám jejich obaly vraťte k recyklaci. Vaše pokožka a naše planeta budou vděčné.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Organický sprchový gel doporučujeme kombinovat s výrobky Sunnyphoria, Sensiderma nebo Cooling Jelly – chladivým gelem aloe vera & eukalyptus.

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023261632

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
KONZISTENCE
tekutá
VLASTNOSTI A ÚČINKY
bez silikonů
ideální pro muže
posilující
regenerační
stimulační
vhodné pro každodenní používání
vyživující
TYP VLASŮ / PROBLÉM
citlivá pokožka hlavy
jemné vlasy
pomaly rostoucí vlasy
poškozené vlasy
suché vlasy
vlasy bez lesku
vypadávání vlasů

Specifické reference

ean13
8586017859210
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Příjemná osvěžující až chladivá mentolová vůně eukalyptu a mentolu.

BARVA VÝROBKU
Výrobek bez obsahu syntetických barviv vděčí za své tyrkysové zbarvení výhradně přírodním rostlinným extraktům a práškům.

KONZISTENCE VÝROBKU
Sprchový gel je jemné gelovité konzistence. Vlivem přidaných esenciálních olejů může být konzistence přirozeně řidší či hustší, změny konzistence však neznačí vadu výrobku.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Účinný a v přírodní kosmetice vyhledávaný stabilizační komplex dermorganics® 1388 je založen na směsi rostlinných složek v kombinaci s rostlinným glycerolem v organické kvalitě. Jednotlivé složky komplexu mají původ v cukrové třtině, badyánu, sóji či kukuřici. Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Organický sprchový gel je balen v recyklovatelné PET lahvičce o objemu 250ml, nebo v recyklované rPET lahvičce v totožném objemu. Oba typy obalových materiálů jsou vratné v rámci našeho recyklačního programu.
V případě, že se rozhodnete po spotřebování obal výrobku vyhodit, vhoďte jej do žlutého kontejneru na plastový separovaný odpad.

APLIKACE
Přiměřené množství přípravku naneste na mokrou pokožku a krouživými pohyby vytvořte pěnu, následně opláchněte vodou vhodné teploty.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do +30°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua (voda), Decyl Glucoside (povrchově aktivní složka rostlinného původu)*, Lauryl Betaine (povrchově aktivní složka rostlinného původu)*, Xanthan Gum (stabilizátor rostlinného původu)*, Menthol (mentol), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (blahovičník kulatoplodý)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Aloe Vera)*, dermorganics® 1388 (Sodium Levulina , Citric Acid, Spirulina Maxima Powder (prášek z modré a zelené spiruliny), ***Limonene

*certifikovaná organická složka
***vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích a přírodních vůních

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se