DERMACARE+ Čistící emulze na posílení kožní bariéry, bez podráždění a vysušování (tvář-tělo-vlasová pokožka)

335,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262639
Oblíbené1
Porovnat0
Seznam přání

BENEFITY: čistí a odstraňuje nečistoty i make-up bez podráždění a vysušování, účinně obnovuje pokožku a zpevňuje lipidovou bariéru, vyrovnává zdravou hodnotu pH pokožky, navrací rovnováhu, posiluje imunitu pokožky

Až 97% uživatelů zaznamenalo okamžité zklidnění a zamezení pocitu suchosti kůže již 10 minut po aplikaci. *Výsledky založené na spotřebitelské studii provedené za účasti 45 uživatelů ve věku nad 18 let při 1 aplikaci.

Až 95% uživatelů potvrdilo pocitové zlepšení elasticity a vláčnosti kůže, redukci podrážděných a přesušených ploch kůže. *Výsledky založené na 12-týdenní spotřebitelské studii provedené za účasti 45 uživatelů ve věku nad 18 let při 1 aplikaci denně.

> velmi šetrné, nepěnivé organické složení nedráždí a nevysušuje, adekvátně vyživuje a napomáhá pokožce udržovat optimální hydrataci a hodnotu pH, respektuje kožní bariéru a zklidňuje
> biokarité vyživuje, zjemňuje, udržuje vlhkost v buňkách pokožky a dodává živiny
> olivový, slunečnicový, kokosový a jojobový olej zvláčňují a udržují vlhkost v buňkách pokožky
> přírodní tenzidy z kokosového oleje šetrně čistí a zvláčňují a zároveň respektují přirozenou ochrannou vrstvu pokožky
> aloe vera zklidňuje pokožku zarudlou, podrážděnou nebo trpící diskomfortem
> ceramidy, panthenol a sodium PCA podporují ochranu kožní bariéry, eliminují suchou a šupinatou pokožku

PRO KOHO JE URČENA: Organický čistící a sprchový krém můžete použít na tělo i obličej. Je vhodný pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Hodí se také pro přecitlivělou a suchou, extrémně citlivou, velmi dehydratovanou a vysušenou či alergickou pokožku. Lze jej používat při léčbě atopického ekzému, psoriázy a ekzémů různého druhu. Produkt je vhodný i pro onkologické pacienty, kteří podstupují léčbu.

 SPRCHOVÁ EMULZE S VEGANSKÝM SLOŽENÍM ZPEVŇUJE LIPIDOVOU BARIÉRU 
 VHODNÉ NA TĚLO A TVÁŘ 
 BEZ PARFEMACE, SULFÁTŮ A ALKOHOLU 
 SE ZVLÁČŇUJÍCÍM A ZKLIDŇUJÍCÍM SLOŽENÍM 
 BEZ SILIKONŮ A PARABENŮ 

200 ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Inteligentní nepěnivá čistící emulze v bio kvalitě má zklidňující účinek, zpevňuje lipidovou bariéru a je určená pro velmi šetrné čištění pokožky. Kombinace organických olejů a másel s minimálním množstvím ultra jemných přírodních čisticích látek, které neobsahují sulfáty, silikony ani parabeny, je ideální pro denní péči o namáhanou a oslabenou pokožku. Díky unikátnímu složení poskytuje hydrataci, výživu a podporuje regeneraci.
Dermatology doporučené složení nepoškozuje přirozenou ochrannou bariéru, kterou si pokožka sama vytváří. Produkt je vhodný pro každodenní péči i pro extrémně citlivou, velmi dehydratovanou a vysušenou nebo alergickou pokožku, a to i při léčbě atopického ekzému, psoriázy a různých typů ekzémů. Produkt lze používat na tělo i obličej a je bezpečný i pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří podstupují léčbu. Účinné složky, mezi které patří ceramidy, panthenol a sodium PCA, chrání a zachovávají celistvost kožní bariéry, zvýrazňují její krásu a zdravý vzhled. Receptura obnovuje pokožku, stabilizuje její pH a zpevňuje lipidovou bariéru. Redukuje podráždění, odstraňuje šupinatost a loupání pokožky, a uklidňuje namáhanou a zarudlou pokožku po slunění, popálení nebo po bodnutí hmyzem.

HLAVNÍ SLOŽKY
> bambucké máslo vyživuje, zjemňuje, udržuje vlhkost v buňkách pokožky a dodává živiny
> olivový, slunečnicový, kokosový a jojobový olej zvláčňují a hýčkají pokožku a eliminují nepříjemný pocit pnutí
> ceramidy posilují ochrannou lipidovou bariéru pokožky, zlepšují dlouhodobou hydrataci a chrání před vnějšími vlivy
> panthenol podporuje udržení celistvosti a obranyschopnosti kožní bariéry a eliminuje suchou a šupinatou pokožku
> sodium PCA má vynikající hydratační účinek, zvyšuje elasticitu pokožky
> aloe vera zklidňuje podráždění, napomáhá udržovat hydrataci

OBSAH
200ml


Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262639
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt neobsahuje přidané vonné složky.

BARVA VÝROBKU
Produkt přírodní béžové barvy neobsahuje syntetická a minerální barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek je lehké krémové konzistence.

KONZERVANTY A DOBA POUŽITÍ
Bezpečnost zákazníka je pro nás prvořadá, proto jsme pro garanci mikrobiologické nezávadnosti a stability vybrali i vhodný konzervační systém. Tyto látky nepředstavují alergeny, nedráždí pokožku a ani se v ní nekumulují. Pokožka je velmi dobře toleruje. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálů a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech.
Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 12 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v recyklovatelném airless PET obalu s praktickým dávkovačem, který garantuje mikrobiologickou nezávadnost. Obal je vratný v rámci našeho recyklačního programu. V případě, že se rozhodnete po spotřebování výrobku obal vyhodit, recyklujte jej a vyhoďte jej do žlutého kontejneru, který je určený na plast.

APLIKACE
Přiměřené množství přípravku naneste na mokrou pokožku a krouživými pohyby ji očistěte, následně opláchněte vodou vhodné teploty.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco-Glucoside, Sodium PCA, Butyrospermum Parkii Butter, Ceramid NP, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed Gum, Citric Acid, Lactic Acid, Tocopherol

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se