DERMACARE+ Multifunkční 31% koncentrovaný magnesiový olej

265,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262424
Oblíbené3
Porovnat0
Seznam přání

BENEFITY: efektivní doplnění hořčíku díky rychlému vstřebání přes pokožku, pomáhá odbourat svalové a stresové napětí, zlepšuje kvalitu spánku, podporuje koncentraci, zmírňuje únavu, snižuje vyčerpání, pozitivně přispívá ke správné funkci nervového systému a svalů

> vysoce koncentrované a ultra čisté složení
> dodává tělu bohaté zásoby minerálních látek a podporuje jeho zdraví a obranyschopnost
> rychlé doplnění hořčíku do organismu, rychlá vstřebatelnost přes pokožku, nezanechává pocit mastnoty
> přispívá ke správné funkci nervového systému a svalů
> podporuje regeneraci po námaze, přináší pocit úlevy a relaxace
> pomáhá při kožních problémech typu akné, ekzémy a velmi suchá pokožka
> přírodní produkt bez alkoholu, parfemace, konzervantů a plniv

PRO KOHO JE URČEN: Hořčíkový olej ve formě chloridu hořečnatého je vhodný pro všechny typy pokožky. Využívat jej mohou všechny věkové kategorie, protože je ideální pro cílené doplnění přírodního hořčíku.
  VEGAN ORGANICKÝ HOŘČÍKOVÝ OLEJ  
  NEJÚČINNĚJŠÍ VSTŘEBATELNOST PŘES POKOŽKU  
  SVALY, KLOUBY, POKOŽKA, NERVOVÝ SYSTÉM  
  BEZ ALKOHOLU, KONZERVANTŮ A PARFEMACE  

150 ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Magnesiový olej představuje vysoce koncentrovaný roztok čistě přírodního hořčíku, který pochází ze starodávného moře Zechstein. Je vhodný pro každodenní péči o tělo, protože přináší jedinečné zdravotní benefity. Hořčíkový olej je ideálním společníkem pro sportovce, aktivní jedince, ale i osoby s poruchami nervového a pohybového systému nebo spánku. Ocení jej také ekzematici, kteří trpí nepříjemnými kožními projevy. Pomáhá uvolnit svalové napětí po nadměrné zátěži, snižuje stres, zmírňuje únavu a vyčerpání. Optimální dávka hořčíku podporuje kvalitní spánek, protože reguluje hladinu melatoninu, hormonu spánku. Je důležitá pro syntézu neurotransmiterů, které ovlivňují náladu a mentální pohodu. Magnesium má protizánětlivé vlastnosti, které jsou prospěšné při řešení kožních problémů. Mezi nejčastější problémy patří akné nebo suchá a popraskaná pokožka.

Magnesiový olej aplikovaný na pokožku může zmírnit bolest a zánět kloubů. V neposlední řadě je magnesium nezbytné pro zdraví srdce a cév, pomáhá udržovat normální krevní tlak a rytmus srdce.

PROČ NAŠE TĚLO POTŘEBUJE MAGNESIUM
Hořčík je pro lidské tělo nesmírně důležitý minerál, který se podílí na několika důležitých biologických procesech:
> Energetický metabolismus: Magnesium je nezbytné pro produkci Adenozintrifosfátu (ATP), hlavního zdroje energie v buňkách. Je velmi důležité pro energetický metabolismus.
> Svalová funkce: Tento minerál hraje důležitou roli při stahování a uvolňování svalů. Pomáhá předcházet svalovým křečím a svalové slabosti.
> Nervová funkce: Magnesium reguluje přenos nervových vzruchů mezi mozkem a tělem, čímž podporuje správnou nervovou funkci.
> Zdraví kostí: Hořčík je důležitý pro tvorbu kostní tkáně a pomáhá udržovat silné a zdravé kosti.
> Kardiovaskulární systém: Pomáhá regulovat krevní tlak a je důležitý pro zdraví srdce.
> Regulace cukru v krvi: Magnesium se podílí na regulaci hladiny cukru v krvi a je důležité pro prevenci a kontrolu diabetu.
> Psychická pohoda: Nedostatek hořčíku může vést k depresi a jiným psychickým problémům. Magnesium má příznivý vliv na náladu a psychickou pohodu.
> Spánek a relaxace: Magnesium podporuje relaxaci svalů a nervového systému a pomáhá regulovat hladinu melatoninu, který je důležitý pro zdravý spánkový cyklus.
> Imunitní systém: Magnesium je důležité pro imunitní funkci, podporuje obranyschopnost organismu proti infekcím.
> Enzymové funkce: V těle působí magnesium jako kofaktor (nízkomolekulární nebílkovinná složka enzymu) pro více než 300 enzymů, které jsou důležité pro různé biologické procesy, včetně tvorby bílkovin, funkci svalů a nervů, regulaci hladiny glukózy v krvi a udržování normálního krevního tlaku.

HLAVNÍ SLOŽKY
Chlorid hořečnatý – čisté přírodní magnesium pochází ze starodávného moře Zechstein. Pro lidský organismus je nezastupitelným minerálem. Podílí se na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubů, kostí, vlasů. Pomáhá také při problémech psychického charakteru a lze jej využít při poruchách spánku.

OBSAH
150 ml

NÁŠ TIP
Přidejte přiměřené množství výrobku do koupele. Můžete zdravě relaxovat po náročném dni.
Aplikujte výrobek hned po teplé sprše, kdy jsou kožní póry rozšířené. Hořčík se rychle absorbuje. 
Při používání magnesiového oleje je důležité postupovat opatrněji a sledovat, jak pokožka zareaguje. Je to proto, abyste předešli možné kožní reakci. Někteří lidé mohou pociťovat v místě aplikace mírné brnění, pálení nebo svědění. To se děje při vstřebávání hořčíku skrze pokožku. Pokud silná reakce neodezní do 15 minut, je vhodné použití oleje přerušit a pokožku omýt vlažnou vodou. V takovémto případě se poraďte s lékařem nebo dermatologem.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Organický magnesiový olej s praktickým aplikátorem můžete mít stále po ruce. Po náročném dni si můžete dopřát blahodárnou koupel s přidáním DERMACARE+ REMINERALIZAČNÍ MAGNESIVOVÉ SOLI.

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262424
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt je bez přidaných vonných složek.

BARVA VÝROBKU
Produkt má transparentní barvu a je bez přidaného barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Konzistence výrobku je konzistencí nasyceného roztoku.

KONZERVANTY A DOBA POUŽITÍ 
Výrobek neobsahuje konzervační látky. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálů a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech. Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 6 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je zabalen v recyklovatelném PET obalu. Praktický rozprašovač garantuje mikrobiologickou nezávadnost. Obal je vratný v rámci našeho recyklačního programu.
V případě, že se rozhodnete po spotřebování výrobku obal vyhodit, recyklujte jej a vyhoďte jej do žlutého kontejneru, který je určený na plast. 

APLIKACE
Výrobek nastříkejte na pokožku ze vzdálenosti cca 20-25 cm, vetřete jej do pokožky a nechte vstřebat. Neoplachujte. Neaplikujte na čerstvě oholenou či poraněnou pokožku, vyhněte se citlivým částem těla a sliznicím. Výrobek je možné přidat v přiměřeném množství také do koupele. Po aplikaci se může objevit jemné brnění nebo zarudnutí pokožky, které souvisí s reakcí na vstřebávání hořčíku přes pokožku. Reakce odezní do 15 minut.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Magnesium Chloride 31% (Zechstein)

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se