DERMACARE+ Cica Repair Sleeping Mask noční regenerační maska Vitamin B3 & Centella

435,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262745
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání(2)

BENEFITY: hloubkově zklidňující, zvláčňující, regenerační a posilující účinek, navrací rovnováhu poškozené a reaktivní pleti, obnovuje a relipiduje, vyrovnává zdravou hodnotu pH kůže, navrací zářivý zdravý vzhled

PRO KOHO JE URČENA: Cica repair zdokonalující noční maska je ideální na obličej pro použití podle potřeby a vhodná pro všechny typy pokožky, zejména však pro přecitlivělou a suchou, extrémně citlivou, velmi dehydratovanou a vysušenou či alergickou kůži a při léčbě atopického ekzému, psoriázy a ekzémů různého druhu. Produkt je vhodný i pro onkologické pacienty podstupující léčbu. Produkt bez obsahu přidaných vonných látek a esenciálních olejů.

> hloubkově reparační, regenerační a posilující účinek
> efektivní zdokonalení vzhledu pleti
> obnova a posílení obranyschopnosti kožní bariéry
> účelové odstranění diskomfortních pocitů a projevů
> zlepšuje kvalitu kůže a života

  VEGAN ZDOKONALUJÍCÍ NOČNÍ MASKA  
  VHODNÁ PRO REAKTIVNÍ, PROCITLIVĚLOU, NAMÁHANOU A VYSUŠENOU PLEŤ  
  BEZ PARFUMACE, SILIKONŮ, GLYKOLŮ, PARABENŮ A ALKOHOLU  
  S REGENERAČNÍM A UPOKOJUJÍCÍM SLOŽENÍM  

50ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Regenerační a revitalizační krémová maska, která spojuje noční krém s účinností pleťové masky pro hedvábně jemnou, obnovenou a hydratovanou pleť. Dermatology doporučená formulace pro účelové odstranění diskomfortního pocitu (suchosti, drsnosti, pálení, pnutí, svědění či zarudnutí), obnovu bariérové schopnosti pleti a ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy je vytvořena z organického kakaového a bio karité másla ve spojení se slunečnicovým olejem pro adekvát obnovu hydrolipidového filmu a podporu udržení celistvosti a obranyschopnosti kožní bariéry. Na fytosteroly, polyfenoly a esenciální mastné kyseliny bohatý základ obsahuje vysoce prospěšný vitamín B3 (niacin), koloidní ovesný protein a extrakt z pupečníku asijského. Zjemňující a hloubkově regenerační receptura účinně předchází ztrátě vlhkosti a vysušování, podporuje udržení optimální hydratace, bariérové schopnosti, elasticity a pevnosti pleti. Zvyšuje produkci kolagenu ve fibroblastech, navrací pleti pružnost a pocit pohodlí.

HLAVNÍ SLOŽKY
> bambucké máslo optimálně vyživuje a zvláčňuje epidermis a podporuje zadržení vlhkosti v buňkách
> kakaové máslo podporuje udržení celistvosti a obranyschopnosti kožní bariéry a eliminuje suchost a šupinatost kůže
> slunečnicový olej bohatý na fytosteroly prokazatelně zvyšuje produkci kolagenu ve fibroblastech a pomáhá udržovat a chránit celistvost kožní tkáně
> extrakt z Centella Asiatica regeneruje tkáně a podporuje zlepšení struktury kůže
> vitamin B3 (niacin) potlačuje pocit svědění a pnutí kůže. Podporuje obnovu lipidové bariéry kůže
> ovesný protein zmírňuje vnější projevy kožních onemocnění, zklidňuje podráždění a podporuje obnovu kožních buněk
> vitamín E je antioxidant, který udržuje hydrataci a pružnost kůže

OBSAH
50ml

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262745
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt neobsahuje přidané vonné složky.

BARVA VÝROBKU
Produkt přírodní béžové barvy bez obsahu syntetických a minerálních barviv.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek krémové konzistence s postupnou vstřebatelností.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Bezpečnost zákazníka je pro nás prvořadá, proto pro garanci mikrobiologické nezávadnosti a stability jsme vybrali i vhodný konzervační systém. Tyto látky nepředstavují alergeny a nedráždí pokožku, ani se v ní nekumulují a jsou velmi dobře tolerovány kůží. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálu a samozřejmě netestovány na zvířatech.
Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 6 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v recyklovatelném airless PET obalu s praktickým dávkovačem pro garanci mikrobiologické nezávadnosti. Obal je vratný v rámci našeho recyklačního programu.
V případě, že se rozhodnete po spotřebování obal výrobku vyhodit, vhoďte jej do žlutého kontejneru na plastový separovaný odpad.

APLIKACE
Přiměřené množství výrobku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej a dekolt, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit minimálně 15 minut, ideálně přes celou noc. Následně pleť opláchněte vodou nebo odstraňte zbytky tamponem. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte produkt minimálně dvakrát týdně.

UPOZORNĚNÍ
Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Copernice Cerifera Cera, Coco-Glucoside, Niacinamide, Centella Asiatica Extract , Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua, Xanthan Gum, Tocopherol

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se