DERMACARE+ Rehydratační fluid pro posílení kožní bariéry (tvář-tělo-vlasová pokožka)

435,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262660
Oblíbené3
Porovnat0
Seznam přání

BENEFITY: hloubkově hydratační, zvlhčující a zvláčňující účinek, zklidňuje a navrací rovnováhu, obnovuje a odstraňuje pocit diskomfortu a jeho projevy na pokožce, vyrovnává zdravou hodnotu pH pokožky

Až 96% uživatelů zaznamenalo okamžité zvláčnění a odstranění nepříjemného pnutí kůže. *Výsledky založené na spotřebitelské studii provedené za účasti 45 uživatelů ve věku nad 18 let při měření 5 minut po aplikaci.

Až 94% uživatelů potvrdilo zlepšení vizuální kvality kůže z hlediska její hydratace a celistvosti. *Výsledky založené na 12-týdenní spotřebitelské studii provedené za účasti 45 uživatelů ve věku nad 18 let při 2 aplikacích denně.

> hloubkově hydratační, zvlhčující a zvláčňující účinek
> efektivně obnovuje a odstraňuje pocit diskomfortu
> posílení obranyschopnosti kožní bariéry
> udržení vláhy v hlubších vrstvách pokožky
> zlepšuje kvalitu pokožky a života

PRO KOHO JE URČEN: Rehydratační fluid můžete použít na tělo i obličej. Je vhodný pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Hodí se také pro přecitlivělou a suchou, extrémně citlivou, velmi dehydratovanou a vysušenou či alergickou pokožku. Lze jej používat při léčbě atopického ekzému, psoriázy, keratózy pilaris a ekzémů různého druhu. Produkt je vhodný i pro onkologické pacienty, kteří podstupují léčbu. Neobsahuje přidané vonné látky a esenciální oleje.

 LEHKÝ REHYDRATAČNÍ KRÉM S VEGANSKÝM SLOŽENÍM 
 VHODNÝ NA TĚLO A TVÁŘ 
 BEZ PARFEMACE, SILIKONŮ, PARABENŮ A ALKOHOLU 
 SE ZVLÁČŇUJÍCÍM A ZKLIDŇUJÍCÍM SLOŽENÍM 

150 ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Tento hloubkově hydratační, regenerační a posilující produkt je navržen tak, aby urychlil a zajistil trvalé zvlhčení a zvláčnění oslabené, poškozené, vysušené a dehydratované pleti. Zároveň je ideální pro péči o extrémně citlivou a alergickou pleť a pro zmírnění symptomů atopického ekzému a psoriázy. Produkt můžete aplikovat na tělo i obličej. Je vhodný i pro onkologické pacienty, kteří právě podstupují léčbu a potřebují každý den pečovat o namáhanou a oslabenou pokožku. Fluid pokožku zklidní, zvláční a podpoří její regeneraci.
Dermatology doporučená receptura přináší okamžitou úlevu od pocitu suché pokožky (suchá, hrubá pokožka se sklony k pálení, pnutí, svědění či zarudnutí) a dlouhodobou hydrataci. Udržuje vlhkost v hlubších vrstvách pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. Zmírňuje projevy ekzémů a redukuje suchá a šupinatá ložiska. Posiluje kožní bariéru a chrání pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí.

Tato inovativní receptura s vynikajícími hydratačními a zklidňujícími schopnostmi přináší úlevu a komfort. Díky aktivním látkám, mezi které patří komplex 2 typů kyseliny hyaluronové (HMW a LMW), sodium PCA a extrakt Centella Asiatica, vitamin B3 a E, provitamin B5, získá pleť intenzivní hydrataci. Přípravek zmírní podráždění a podporuje obnovu zdravého vzhledu pokožky.

HLAVNÍ SLOŽKY

> komplex kyseliny hyaluronové typu HMW zajišťuje pomalu se uvolňující a vysoce účinnou hydrataci, pokožku regeneruje a promastí, na jejím povrchu vytvoří hustou ochrannou a prodyšnou vrstvu
> komplex kyseliny hyaluronové typu LMW poskytuje dlouhotrvající hydrataci, vyplňující efekt, dobrou vstřebatelnost a propustnost pokožky
> sodium PCA má vynikající hydratační účinek, zvyšuje elasticitu pokožky
> extrakt z Centella Asiatica regeneruje tkáně a podporuje zlepšení struktury pokožky
> glycerin rostlinného původu pomáhá zadržovat vlhkost v pokožce a podporuje hydrataci
> vitamin B3 (niacin) potlačuje pocit svědění a pnutí pokožky, podporuje obnovu lipidové bariéry pokožky
> provitamin B5 zklidňuje, udržuje optimální hladinu vlhkosti a bojuje proti opětovnému vysušování pleti, posiluje její obranyschopnost
> vitamín E je antioxidant, který udržuje hydrataci a pružnost pokožky
> kyselina mléčná šetrně obnovuje povrch pokožky bez mechanického podráždění

OBSAH
150 ml

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262660
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt neobsahuje přidané vonné složky.

BARVA VÝROBKU
Produkt přírodní béžové barvy neobsahuje syntetická a minerální barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek je lehké krémové konzistence s rychlou vstřebatelností.

KONZERVANTY A DOBA POUŽITÍ
Bezpečnost zákazníka je pro nás prvořadá, proto jsme pro garanci mikrobiologické nezávadnosti a stability vybrali i vhodný konzervační systém. Tyto látky nepředstavují alergeny, nedráždí pokožku a ani se v ní nekumulují. Pokožka je velmi dobře toleruje. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálů a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech.
Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 12 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v recyklovatelném airless PET obalu s praktickým dávkovačem, který garantuje mikrobiologickou nezávadnost. Obal je vratný v rámci našeho recyklačního programu. V případě, že se rozhodnete po spotřebování výrobku obal vyhodit, recyklujte jej a vyhoďte jej do žlutého kontejneru, který je určený na plast.

APLIKACE
Přiměřené množství výrobku naneste na čistou pokožku a nechte plně vstřebat. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte produkt každý den ráno a večer.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Niacinamide, Sodium PCA, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Centella Asiatica Extract, , Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua, Tocopherol, Lactic Acid

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
135,00 Kč (vč. DPH)
Čistě přírodní olejový macerát z mrkve představuje bohatý zdroj beta-karotenu a antioxidantů, díky čemuž dokáže podpořit zdravé opálení, rozzářit a rozjasnit mdlou, suchou či zralou pokožku, ale postará se také o...
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se