DERMACARE remineralizační magnesiová sůl bez aditiv

145,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262417
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání

BENEFITY: efektivní doplnění hořčíku díky rychlému vstřebání přes pokožku, pomáhá odbourat svalové a stresové napětí, zlepšuje kvalitu spánku, podporuje koncentraci, zmírňuje únavu, snižuje vyčerpání, pozitivně přispívá ke správné funkci nervového systému a svalů

> ultra čisté složení bez plniv a aditiv
> dodává tělu bohaté zásoby minerálních látek a podporuje jeho zdraví a obranyschopnost
> rychlé doplnění hořčíku do organismu, rychlá vstřebatelnost přes pokožku
> přispívá ke správné funkci nervového systému a svalů
> pomáhá při kožních problémech typu akné, ekzémy a velmi suchá pokožka
> podporuje regeneraci po námaze, přináší pocit úlevy a relaxace
> soli a solné směsi do koupele dokonale remineralizují pokožku
> přírodní produkt bez parfemace, konzervantů a plniv

PRO KOHO JE URČENA: Relaxační magnesiová sůl do koupele je vhodná pro všechny typy pokožky. Je určena pro všechny věkové kategorie a pro cílené doplnění přírodního hořčíku.
  VEGAN HOŘČÍKOVÁ SŮL BEZ ADITIV  
  SVALY, KLOUBY, POKOŽKA, NERVOVÝ SYSTÉM  
  RELAXAČNÍ A REMINERALIZAČNÍ SŮL DO KOUPELE  
  BEZ PARFEMACE A PLNIV  

500 g

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

Relaxační magnesiová sůl do koupele je bohatá na čistě přírodní hořčík, který pochází ze starodávného moře Zechstein. Pomáhá uvolňovat napjaté svaly, zlepšuje spánek a přispívá k psychické a fyzické rovnováze. Koupelová sůl je vhodná pro každodenní použití. Magnesiová sůl Soaphoria bude vaším společníkem po náročném dni. Pomáhá uvolnit svalové napětí po nadměrné zátěži, zmírnit svalové křeče po fyzické námaze nebo dlouhodobém sezení, snižuje stres, zmírňuje únavu a vyčerpání. Optimální dávka hořčíku podporuje kvalitní spánek, protože reguluje hladinu melatoninu, hormonu spánku. Je důležitá pro syntézu neurotransmiterů, které ovlivňují náladu a mentální pohodu a hlubší a kvalitnější spánek. 

Napomáhá odstraňovat toxiny z těla a podporuje jeho přirozenou očistu. Antioxidační vlastnosti magnesia navíc pomáhají omladit pokožku a zlepšit její vzhled.

V koloběhu běžných povinností, radostí a starostí častokrát zapomínáme sami na sebe. Občas potřebujeme chvilku ničím nerušeného klidu jako sůl. Právě tehdy je relaxační koupel výborným prostředkem pro odbourání stresu, vytřídění myšlenek či načerpání nové energie. Najděte si malou chvilku pro sebe a dopřejte si zasloužený pocit výjimečnosti, kdykoli se vám zachce. Nechte se hýčkat relaxační koupelí s magnesiovou solí a uvolněte tělo i mysl.

Je vhodná také pro zpříjemnění každodenního koupání a uvolnění unaveného či ztuhlého svalstva. Vytvořte z koupelny oázu klidu a harmonie. Proměňte koupání v rituál, který vám pomůže zbavit se stresu a negativní energie a nalézt vnitřní klid a rovnováhu. :)

AKTIVNÍ SLOŽKA
Chlorid hořečnatý – čisté přírodní magnesium pochází ze starodávného moře Zechstein. Pro lidský organismus je nezastupitelným minerálem. Podílí se na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubů, kostí, vlasů. Pomáhá také při problémech psychického charakteru a lze jej využít při poruchách spánku.

PROČ NAŠE TĚLO POTŘEBUJE MAGNESIUM
Hořčík je pro lidské tělo nesmírně důležitý minerál, který se podílí na několika důležitých biologických procesech:
> Energetický metabolismus: Magnesium je nezbytné pro produkci Adenozintrifosfátu (ATP), hlavního zdroje energie v buňkách. Je velmi důležité pro energetický metabolismus.
> Svalová funkce: Tento minerál hraje důležitou roli při stahování a uvolňování svalů. Pomáhá předcházet svalovým křečím a svalové slabosti.
> Nervová funkce: Magnesium reguluje přenos nervových vzruchů mezi mozkem a tělem, čímž podporuje správnou nervovou funkci.
> Zdraví kostí: Hořčík je důležitý pro tvorbu kostní tkáně a pomáhá udržovat silné a zdravé kosti.
> Kardiovaskulární systém: Pomáhá regulovat krevní tlak a je důležitý pro zdraví srdce.
> Regulace cukru v krvi: Magnesium se podílí na regulaci hladiny cukru v krvi a je důležité pro prevenci a kontrolu diabetu.
> Psychická pohoda: Nedostatek hořčíku může vést k depresi a jiným psychickým problémům. Magnesium má příznivý vliv na náladu a psychickou pohodu.
> Spánek a relaxace: Magnesium podporuje relaxaci svalů a nervového systému a pomáhá regulovat hladinu melatoninu, který je důležitý pro zdravý spánkový cyklus.
> Imunitní systém: Magnesium je důležité pro imunitní funkci, podporuje obranyschopnost organismu proti infekcím.
> Enzymové funkce: V těle působí magnesium jako kofaktor (nízkomolekulární nebílkovinná složka enzymu) pro více než 300 enzymů, které jsou důležité pro různé biologické procesy, včetně tvorby bílkovin, funkci svalů a nervů, regulaci hladiny glukózy v krvi a udržování normálního krevního tlaku.

OBSAH
500 g

NÁŠ TIP
Nemusíte mít doma vanu na to, abyste si dokázali sůl do koupele užít! Přidejte přiměřené množství výrobku do lavoru s teplou vodou a dopřejte svým chodidlům zasloužený, ale hlavně zdravý, wellness. Dopřejte svým unaveným rukám zaslouženou péči a připravte lázeň stejným způsobem také pro ruce.

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Magnesiovou sůl do koupele můžete kombinovat s kterýmkoli jiným výrobkem Soaphoria, ideálně se doplňuje s magnesiovým olejem, který se o tělo postará i tehdy, když zrovna nemáte čas dopřát si relaxační koupel.

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262417
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt je bez přidaných vonných složek.

BARVA VÝROBKU
Produkt je bílé barvy, bez přidaného barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek má konzistenci hrubozrnných částeček nebo lupínků soli, které se v připravené lázni rozpustí.

KONZERVANTY A DOBA POUŽITÍ 
Výrobek neobsahuje konzervační látky. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálů a samozřejmě nejsou testovány na zvířatech. Po otevření doporučujeme výrobek neprodleně spotřebovat.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balen v recyklovatelném plastovém znovu uzavíratelném ZIP sáčku (doypack obal). Po spotřebování soli obal výrobku vyhoďte. Recyklujte jej a vyhoďte jej do žlutého kontejneru, který je určený na plast. 

APLIKACE
Koupel: Přiměřené množství solné směsi (cca 100 až 150 g) nasypte do vody teplé 35-39 °C a nechte směs zcela rozpustit. Dávka solné směsi na jednu koupel by neměla přesáhnout 450 g. Doporučená délka koupele je 15 až 20 minut. Doporučujeme používat maximálně třikrát týdně a po proceduře si dopřát relax.
Lázeň pro nohy: Přiměřené množství solné směsi (cca jedna polévková lžíce na 5 litrů vody) nasypte do vody teplé 35-39 °C a nechte úplně rozpustit. Ponořte nohy do vody na dobu 15 až 20 minut.
Inhalační roztok: Přiměřené množství solné směsi (cca jedna čajová lžička) rozmíchejte v nádobě s vroucí vodou, po vyvinutí páry inhalujte po dobu 10 až 15 minut.
Oplach: Přiměřené množství solné směsi (cca ½ čajové lžičky) rozmíchejte v nádobě s převařenou teplou vodou a postižené místo na těle oplachujte pět až šestkrát denně.
Solný roztok: Přiměřené množství solné směsi (cca jedna čajová lžička na litr vody) rozmíchejte v nádobě s převařenou teplou vodou, nechte působit 30 minut až 2 hodiny.
Natírací roztok: Přiměřené množství solné směsi (cca polévková lžíce na litr vody) rozmíchejte v nádobě s převařenou teplou vodou teploty cca 39 °C. Do roztoku namočte houbu a natírejte celé tělo dvakrát denně (ráno a večer). Při vysoké horečce natírejte celé tělo. Při nachlazení je vhodné natírat chodidla a dlaně.
Zábal: Bavlněnou textilii nebo pyžamo namočte v koncentrovaném solném roztoku, celé tělo včetně končetin zabalte od krku k patám a přikryje teplou dekou, nechte působit 1 až 2 hodiny.
Obklad: Po přípravě solného roztoku do něj ponořte obvaz a nechte jej nasáknout roztokem. Následně obklad přiložte na postižené místo, zabalte fólií, resp. ručníkem, a nechte působit 1 až 2 hodiny.
Po aplikaci se může objevit jemné brnění nebo zarudnutí pokožky, které je přirozenou reakcí na to, jak je hořčík vstřebáván skrze pokožku. Reakce odezní do 15 minut.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Magnesium Chloride (Zechstein)

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se