CANDY BLISS - pěnivá bomba do koupele

135,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023262318
Značka:
Oblíbené0
Porovnat0
Seznam přání

Představte si relaxační koupel s vůní vanilky a mentolu, která ožije vzrušujícím šploucháním a výbuchem přírodních vůní a pestrých barev. Naše ručně vyrobená pěnivá bomba do koupele přináší přesně tento zážitek! Vyniká svým jedinečným a originálním tvarem, který je nejen dokonale rozkošný, ale také dodává koupeli zcela nový rozměr. Ručně vytvořená s láskou, tato hravá koupelová bomba není jen estetickým skvostem, ale také potěšením pro vaše smysly. Záplava vonných esencí vás obklopí a vytvoří kouzelnou atmosféru relaxu, klidu a obnovy.
Hledáte dokonalý dárek pro milovanou osobu nebo chcete jednoduše zažít skvělé dobrodružství na vlastní kůži? Soaphoristická pěnivá bomba do koupele je perfektním společníkem pro každou příležitost a potěší stejně malé i velké. Uvolněte se, ponořte se do světa smyslných potěšení a nechte naši limitku transformovat vaši koupel na magický zážitek.

Objevte magický svět našich pěnivých koupelových bomb a zažijte koupel, kterou jste ještě nikdy předtím nezažili!

> ručně vyrobená s láskou a precizností
> originální a hravý tvar pro unikátní zážitek
> přírodní esence pro relaxační a osvěžující vůni
> ideální dárek! - pro sebe nebo blízké ;)

  > PŘÍRODNÍ PENIVKA DO KOUPELE
  > S VŮNÍ VANILKY A MENTOLU
  > PRO VÝJIMEČNÝ ZÁŽITEK
  > OŠETRUJE POKOŽKU

cca 70g+-3%

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

V koloběhu běžných povinností, radostí a starostí častokrát zapomínáme sami na sebe, občas se nám však chvilka nerušeného klidu žádá jako sůl. Právě tehdy je relaxační koupel výborným prostředkem pro odbourání stresu, vytřídění myšlenek či načerpání nové energie. Ukradněte si pro sebe krátkou chvilku a dopřejte si zasloužený pocit výjimečnosti, kdykoli se vám zažádá. Pěnivé koule do koupele přinášejí zasloužený relax. Koupelová bomba promění závěr náročného dne v hýčkající zážitek pro vaše tělo i mysl. Ideální je také pro zpříjemnění rutinního koupání a nekonečnou zábavu malých rošťáků. Proměňte svou koupelnu na místo očisty nejen těla, ale i ducha a místo plné pozitivní energie a radosti :)

HLAVNÍ SLOŽKY
> směs esenciálních olejů - originální a nezaměnitelná vůně pro dokonalý zážitek malých i velkých
> přírodní vyživující oleje – kombinace organických olejů pro hedvábně hebkou a ošetřenou pokožku

OBSAH
cca 70g+-3%

NÁŠ TIP
Nemusíte mít doma vanu na to, abyste si dokázali tuto bombu užít! Rozpusťte koupelovou bombu v lavórku s teplou vodou a dopřejte zasloužený wellness chodidlům, nebo tímto způsobem připravte upracované ruce na manikúru.
Bomba do koupele je také výborným dárkem pro vaše blízké!

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Pěnivku můžete kombinovat s kterýmkoli jiným výrobkem Soaphoria. Zároveň je jen na vás, jestli se rozhodnete pro bombu do koupele ve vaší oblíbené vůni, nebo si příjemný čas strávený ve vaně zpestříte jejich střídáním :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023262318

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
ne
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
ne
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
VLASTNOSTI A ÚČINKY
regenerační
s kousky bylin/plodů
uvolňující
vhodná pro citlivou pokožku
vhodná pro děti
vyživující

Specifické reference

ean13
8586017850828
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Hravá a podmanivá vůně vanilkovo-mentolového bonbónu.

BARVA VÝROBKU
Výrobek bez obsahu syntetických barviv vděčí za své pestré zbarvení výhradně přírodním rostlinným extraktům a práškům.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek má konzistenci pevné koule, která při kontaktu s vodou začíná za doprovodu jemného šumění „tát“. Koupelová bomba se výjimečně může vlivem náhlého tlaku či nárazu rozdrtit na menší kousky nebo dokonce na prach, nemusíte se však obávat, na účinky a použitelnost výrobku nemá tato změna konzistence vůbec žádný vliv.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Výrobek neobsahuje syntetické konzervační látky, přesto je stabilní, avšak háklivý na vlhkost. Dodržujte doporučené skladovací podmínky a po otevření okamžitě spotřebujte.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Výrobek je balen v minimalistické papírové krabičce.

APLIKACE
Vložte výrobek do připravené teplé koupele, resp. pod tekoucí vodu přiměřené teploty. Výrobek v kontaktu s vodou se rozšumí, vytvoří pěnu a uvolní obsažené oleje a esenciální oleje. Doporučená doba pobytu v lázni je cca 15 až 30 minut.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ

 Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Coco Sulfate, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Mentha Spicata Herb Oil, Mica, Limonene

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
(3)
245,00 Kč (vč. DPH)
Sprchová pěna příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy výrobku účinně ale šetrně...
Produkty ve stejné kategorii (5 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se