IMUNITA - roll-on aroma směs Botanica Slavica PREMIUM

255,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání

  100% organická směs ekocertifikovaných esenciálních olejů, vytvořená s důrazem na cílené aromaterapeutické účinky  

 - IMUNITA -

Míváte někdy pocit, že nejste úplně fit? Trpíte častými nemocemi, nachlazením nebo záněty, cítíte se slabí a stačí malá nepozornost, abyste opět onemocněli? I v případě, že trpíte vyčerpáním či dokonce chronickou únavou, na vině může být oslabený imunitní systém. Aromaterapeutická směs vytvořená s cílem podpořit celkovou obranyschopnost organismu je ideální  pro očistu a nastartování obranných mechanismů našeho těla. Výjimečná směs čistých darů přírody posílí imunitu, povzbudí mysl a navodí pocit, že jsme znovu načerpali energii, kterou jsme předtím ztratili.

Jaká je: Výrazná, kořeněná a zemitá, zároveň jemně svěží s nádechem rozkvetlé louky. Povzbudivá kompozice pročistí a nabudí organismus, pomůže eliminovat chronické projevy imunitní nedostatečnosti.

10ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

100% organická aromaterapeutická směs pro podporu imunitního systému a dalších obranných mechanismů lidského těla v sobě ukrývá aktivní látky:
- cedrové dřevo - 
zvyšuje celkovou energii, podporuje funkci vnitřních orgánů
- litsea cubeba - 
působí antidepresivně a chrání před infekcemi
- růže šípková - 
odstraňuje napětí a stres, působí jako antioxidant
- jalovec obecný - 
čistí krev, podporuje pocení a tlumí bolest
- kadidlo - 
harmonizuje, podporuje trávení a činnost hormonální soustavy

Aromaterapie není pouze terapie či léčba vůní, jak se mnozí lidé domnívají. Síla aromaterapie spočívá v používání esenciálních olejů, čistých darů přírodů v koncentrované podobě. Již před více než 6000 lety lidé věřili, že určité vůně získané z dostupných přírodních zdrojů mohou otevřít nové brány vědomí a aktivovat úrovně myšlení, které si běžně neuvědomujeme. Proto se aromaterapie dodnes používá při překonávání psychických překážek a problémů zakořeněných v podvědomí a k odblokování cyklických řetězců prožívání.

Aromaterapie v moderním slova smyslu je užitečná i ve všední dny, kdy nám pomáhá překonávat naše strasti a užívat si tak radosti a krásy obyčejného života :)

Jak na to?  Aromaterapeutické účinky esenciálních olejů se projevují jak při vdechování komplexní vůně aromaterapeutické směsi, tak i při aplikaci této směsi přímo na pokožku. Z tohoto důvodu je balení opatřené roll-on aplikátorem, který jednoduše můžete pomocí kuličky nanést na pokožku, například na zápěstí, za ušní lalůček, ale nejlépe jej aplikovat na kolena či chodidla, abyste tak znásobili aromaterapeutickou moc vybraných darů přírody. Vychutnejte si povzbuzení s povznášející vůní aplikací na zadní část krku.
Praktické roll-on balení činí z výrobku dokonalého společníka na cestách či při venkovních aktivitách, mějte ho proto stále po ruce v kabelce, batohu či v autě. Nezapomínejte si ho vzít s sebou i na rodinné výlety, kde každého člena rodiny udrží v pohybu.

Obsah: 10ml

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI

Tabulka vlastností

Obsah
10 ml
Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online

Specifické reference

ean13
8586017852822
PODROBNOSTI

Složení/INCI: Vitis Vinifera Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Litsea Cubeba Fruit Oil*, Rosa Canina Flower Oil*, Juniperus Communis Friut Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Limonene***, Linalool***, Eugenol***, Citral***, Citronellal***
*certifikovaná organická složka
***vyskytuje se přirozeně v esenciálních olejích

Původ: Obsahuje výhradně čisté, 100% organické esenciální oleje ředěné v nosném oleji opatřené certifikátem o ekologickém původu

Upozornění: Jen pro vnější použití. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě těhotenství nebo pokud jste pod dohledem lékaře, poraďte se se svým lékařem. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí a vnitřnímu prostoru uší. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstraňte předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Možná citlivost pokožky. Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t.j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se dá předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvává po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
(2)
120,00 Kč (vč. DPH)
100% organický éterický olej Citron je silný antioxidant, který se vyznačuje schopností zbavovat toxinů. Zmírňuje projevy stresu, strachu a úzkosti, odhání deprese a navozuje dobrou náladu, osvěžuje tělo i mysl,...
Produkty ve stejné kategorii (4 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se