Ya-ya tělové mléko Tropický chaos

185,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023261991
Oblíbené1
Porovnat0
Seznam přání

Extravagantní lahodné a designové voňavé tělové mléko dodá charakter a uspořádá chaotické dny do vytoužené líné pohody. Veganský výrobek je díky svému šetrnému složení ohleduplný nejen k pokožce, ale také k životnímu prostředí. Produkt vyrobený ze 100% přírodních surovin nejvyšší kvality se postará o výživu a pořádnou dávku hydratace pokožky a jako bonus ji zahalí do sofistikované vonné kompozice.

Ya-ya tělové mléko je absolutní vychytávkou z naší dílničky!

> VEGAN TĚLOVÉ MLÉKO
> TROPICKÝ DRINK PRO TĚLO
> EXTRA VÝŽIVNÉ A ZVLÁČŇUJÍCÍ SLOŽENÍ
> BEZ SILIKONŮ A PARABENŮ

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

OBSAH
250ml

NÁŠ TIP
Myslíme na životní prostředí – výrobek je balen v recyklovatelném PET nebo recyklovaném rPET obalu, který nám po jeho spotřebování můžete vrátit. Obal výrobku je navíc vybaven praktickou pumpičkou pro šetrné dávkování. Myslete na životní prostředí i vy - zastavte vodu, dokud výrobek používáte.

APLIKACE

Přiměřené množství naneste na pokožku a nechte vstřebat.

VŮNĚ VÝROBKU
Vonná kompozice je vysloveným přáním pro nikdy nekončící letní dny plné pohody a tropického ovoce! 😊

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetaryl Alcohol, Coco – Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Natural Aroma (Blend of Natural Aromas and Essencial Oils), Xanthan Gum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lactic Acid, Mica, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023261991

Specifické reference

ean13
8586017854376
Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
(3)
135,00 Kč (vč. DPH)
Jeden z nejjemnějších kosmetických jílů, bílý jíl, nebo také kaolin, se vyznačuje vysokým obsahem minerálních látek jako jsou křemík, draslík, hořčík, vápník či zinek. Právě jim vděčí za své mimořádné jemné čistící...
Produkty ve stejné kategorii (14 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se