Havajský fantom - hydratační sprchový krém

195,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023261731
Oblíbené3
Porovnat0
Seznam přání

Extravagantní a designový, úžasně voňavý krém na sprchování, který nejen dokonale očistí, ale také vyjadřuje vaši jedinečnou osobnost a styl. Veganský výrobek má ohleduplné složení, které je šetrné k vaší pokožce a zároveň ik životnímu prostředí. Jeho 100% přírodní suroviny nejvyšší kvality jsou zodpovědně získány a zaručují sofistikovanou vonnou kompozici a jemnulinké ošetřující složení, které neovlivňuje přirozené pH kůže, nedráždí a nevysušuje ji. Sprchování s tímto krémem je nejen nezapomenutelným zážitkem pro vaše smysly, ale také příjemným zážitkem pro vaši pokožku.

Yaya sprchový krém z kolekce limitek jaro/léto je naprostou novinkou a vychytávkou sezóny!

> VEGAN SPRCHOVÝ KRÉM
> ÚŽASNÁ VŮNĚ
> VÝŽIVNÉ A ZVLÁČŇUJÍCÍ SLOĚNÍ
> BEZ SILIKONŮ A PARABENŮ

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

OBSAH
250ml

NÁŠ TIP
Sprchový krém představuje šetrný a udržitelný výrobek, který se stará nejen o vaši pokožku, ale také o naši planetu. Využíváme recyklovatelný PET nebo recyklovaný rPET obal, který můžete po použití jednoduše vrátit a pomoci tak s jeho opětovným využitím. Navíc, výrobek je vybaven praktickou pumpičkou pro snadné a šetrné dávkování. Společně můžeme činit malé kroky, které v konečném důsledku pomáhají chránit přírodu. Myslete na životní prostředí i vy - zastavte vodu, než si užíváte náš výrobek.

APLIKACE
Přiměřené množství naneste na mokrou pokožku a krouživými pohyby vytvořte emulzi, následně opláchněte vodou.

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, tzn. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek pro jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aroma (Blend of Natural Juice Powder, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Lactic Acid, Tocopherol, Mica

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023261731

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
KONZISTENCE
tekutá
VLASTNOSTI A ÚČINKY
bez silikonů
ideální pro muže
posilující
regenerační
stimulační
vhodné pro každodenní používání
vyživující
TYP VLASŮ / PROBLÉM
citlivá pokožka hlavy
jemné vlasy
pomaly rostoucí vlasy
poškozené vlasy
suché vlasy
vlasy bez lesku
vypadávání vlasů

Specifické reference

ean13
8586017859210
Recenze
Žádné názory

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
1 225,00 Kč (vč. DPH)
Olejový koktejl ze vzácných zdrojů, jako jsou jojobový, černo rybízový, avokádový, mučenkový, meruňkový, rýžový olej a olej ze semen granátových jablek. Pleť se stává viditelně jemnější na dotek, vláčnější bez pocitu...
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se