Unicorn by Soaphoria - přírodní sprchová pěna

255,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023260598
Oblíbené2
Porovnat0
Seznam přání(1)

Úžasně barevná sprchová pěna pro malé i velké, příjemné inovativní konzistence, přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelnou vůni pokožky. :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy výrobku účinně, ale šetrně pročistí povrch pokožky a zároveň se postarají o její hedvábnou jemnost. Přidané organické oleje jako brutnákový, hroznový, kokosový a mandlový pokožku zvláční, vyživí a ošetří. Sprchová pěna představuje ideální náhradu za přírodní sprchový gel na všechny typy pokožky, kterou je možné použít i jako pěnu do koupele. Rozmazlující přírodní složení pokožku nedráždí a navrací jí vitalitu a zářivý vzhled, rovněž respektuje její přirozený ochranný film. Dopřejte sobě a svým blízkým výjimečnou péči a proměňte každodenní rutinu na příjemný zážitek.

Barevná sprchová pěna je ideální pro každodenní použití a vhodná pro všechny typy pokožky.

> přírodní ingredience ve spojení s unikátní konzistencí představují jedinečnou alternativu klasického sprchového gelu
> jemné čistící tenzidy rostlinného původu účinně, ale šetrně odstraňují nečistoty z povrchu pokožky, přičemž nenarušují její přirozený ochranný film
> přidané oleje, jako jsou hroznový, brutnákový, mandlový a kokosový, pokožku vyživí a pomáhají předcházet jejímu vysušování
> smyslný zážitek zajistí také pečlivě vybrané vonné kompozice tvořené výhradně přírodními esenciálními oleji
> jedinečná sprchová pěna s neodolatelnou vůní duhy v eko skleněném obalu je také ideální volbou, pokud hledáte drobnost, která Vašim blízkým udělá zaručeně radost :)

120ml

> VEGANSKÁ SPRCHOVÁ PĚNA
> MAGICKÁ VŮNĚ OVOCNÉ DUHY
> NA KAŽDODENNÍ POUŽITÍ
> POSLOUŽÍ I JAKO PĚNA DO KOUPELE

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

HLAVNÍ SLOŽKY
> směs přírodních extraktů a esenciálních olejů - vytváří zázračný požitek, který povzbudí a rozmazlí zároveň
> hroznový, brutnákový, mandlový a kokosový olej - čtveřice organických olejů se navzájem doplňuje, pokožku vyživuje, zjemňuje a zvláčňuje, pomáhá předcházet jejímu vysušování

OBSAH
120 ml

NÁŠ TIP
Použijte sprchovou pěnu i místo pěny do koupele. Aplikujte malé množství výrobku pod tekoucí vodu při přípravě koupele a nechte se rozmazlovat krémovou pěnou, kterou vytvoří.
Myslíme na životní prostředí - výrobek je balený v ekologickém skleněném obalu, který nám po jeho spotřebování můžete vrátit. Myslete na životní prostředí i vy - zastavte vodu, když výrobek používáte.
Sprchová pěna je také velmi oblíbenou volbou všech, kteří hledají unikátní a netradiční dárek pro své blízké. :)

DOPORUČUJEME KOMBINOVAT
Přírodní sprchová pěna nejrozkošnější edice Unicorn by Soaphoria potěší duši každého Soaphoristy a přenese mysl do země zázraků, kde jednorožci rozdávají radost! Skvěle se kombinuje s jakýmkoli dalším výrobkem vůně duhy! :)

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023260598

Tabulka vlastností

Veganský výrobek
áno
Bezlaktózový výrobek
áno
Bezlepkový výrobek
áno
Výrobek bez palmového oleje
áno
Fair trade výrobek
áno
Vratný obal výrobku
ne
DOSTUPNOST
exkluzivně online
VONNÁ KOLEKCE
Unicorn
VLASTNOSTI A ÚČINKY
hravé
ideální pro děti
regenerační
zjemňující

Specifické reference

ean13
8586017858398
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Přeneste se do země zázraků, kde je vše možné! Splňte si ty nejtajnější sny a rozveselte si den úžasnou vůní ovocné duhy, která povzbudí a rozmazlí zároveň.

BARVA VÝROBKU
Výrobek bez obsahu syntetických barviv vděčí za své duhové zbarvení výhradně přírodním rostlinným extraktům a přáškům.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek má unikátní konzistenci tužší pěny, která se po kontaktu s vlhkou pokožkou promění na jemně krémovou čistící emulzi.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM A DOBA POUŽITÍ
Výrobek obsahuje konzervační systém schválený pro použití v přírodních kosmetických produktech. Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 9 měsíců.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v ekologickém skleněném obalu s praktickým uzávěrem. Sklo představuje odolný inertní materiál, díky čemuž je obsah výrobku chráněn. Navíc je skleněné balení možné opětovně využít v domácnosti, lze jej také plnohodnotně recyklovat.
Obal výrobku je vratný v rámci našeho recyklačního programu.
V případě, že se rozhodnete obal výrobku vyhodit, vhoďte ho do zeleného kontejneru určeného na sběr skleněného odpadu.

APLIKACE
Do sprchy: Přiměřené množství výrobku naneste na mokrou pokožku a krouživými pohyby vytvořte pěnu, následně opláchněte vodou vhodné teploty.
Do vany: Produkt je vhodný i do koupele, naberte prsty přiměřené množství a pod tekoucí teplou vodou se vytvoří bohatá pěna.

UPOZORNĚNÍ
Určeno na každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +30 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí je vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku oka k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je předem odstraňte). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ
Glycerin (glycerin rostlinného původu)*, Aqua (voda), Sorbitol (zvlhčovadlo, alkoholický cukr rostlinného původu), Sodium Cocoyl (tenzid rostlinného původu)*, Disodium Lauryl Sulfosuccinate (tenzid), Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jadérek)*, Borago Officinalis Seed Oil (brutnákový olej)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej ze sladkých mandlí)*, Sodium Chloride (kuchyňská sůl), CCucumis Melo Fruit Extract (okurka žlutá)*, Ananas Sativus Fruit Extract (ananas pěstovaný)*, Pirus Communis Fruit Extract (hruška obecná)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň domácí)*, Rosa Canina Fruit Extract (růže šípková)*, Mangifera Indica Fruit Extract (mangovník indický)*, Jasminum Officinale Extract (jasmín lékařský)*, Santalum Album Oil (santalovník bílý)*, Ethylhexylglycerin (konzervant), Citric Acid (kyselina citronová)*, Stearic Acid (kyselina stearová)* Mica (minerální barvivo)
*certifikovaná organická složka

OTÁZKY A ODPOVĚDI

Jakým způsobem se sprchová pěna používá?
Použití výrobku je velice jednoduché. Stačí prsty nabrat vhodné množství sprchové pěny a použít jej stejně, jak jste zvyklí u klasického sprchového gelu.

Mohu sprchovou pěnu používat denně? Nenaruší výrobek při takové intenzitě používání přirozený ochranný film mé pokožky?
Sprchová pěna se složením nabitým rostlinnými ingrediencemi pokožku čistí účinně, ale zároveň šetrně. Ochranný film pokožky, který si sama přirozeně vytváří, plně respektuje, a proto je ideálním prostředkem pro každodenní očistu.

Jaký je rozdíl mezi sprchovou pěnou a sprchovým krémem Soaphoria?
Výrobky sprchová pěna a sprchový krém jsou navrženy pro šetrné čištění pokožky a odstraňování nečistot z jejího povrchu. Liší se jemně rozdílnou konzistencí a množstvím přidaných zvláčňujících olejů, na které je sprchový krém ještě o něco bohatší než sprchová pěna. Navíc, sprchový krém je obohacen o jemné částečky rostlinného původu, které působí jemně exfoliačně.

Dá se sprchová pěna použít i jako pěna do koupele?
Při aplikaci malého množství výrobku do vody při přípravě lázně vytvoří sprchová pěna pod tekoucí vodou příjemnou a lehkou rozmazlující pěnu, je tedy ideální náhradou pěny do koupele :)

Mohu tento výrobek používat i v případě, že je moje pokožka dehydratovaná či přecitlivělá?
Složení sprchové pěny je navržené speciálně pro jemné a šetrné zbavení nečistot z povrchu pokožky, aniž by výrobek pokožku jakkoli narušoval či vysušoval. Představuje proto ideální sprchový produkt na suchou a citlivou pokožku.

Recenze(2)
Celkové hodnocení
5
2 Recenze
Spokojenost
(5)
Pěna je rozkošná - balení, design, vůně příjemná, doporučuji.

Napište komentář

  • Spokojenost:
Popište tento produkt pomocí jednoduchých a krátkých slov.
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (14 ):
205,00 Kč (vč. DPH)
Sprchový sorbet s jemně exfoliačním účinkem příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy...
205,00 Kč (vč. DPH)
Sprchový sorbet s jemně exfoliačním účinkem příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy...
(3)
245,00 Kč (vč. DPH)
Sprchová pěna příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy výrobku účinně ale šetrně...
(3)
245,00 Kč (vč. DPH)
Sprchová pěna příjemné inovativní konzistence přináší unikátní zážitek z každodenního sprchování a nepopsatelně voňavou pokožku :) Přírodní suroviny zapracované do jedinečné pěnové formy výrobku účinně ale šetrně...
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se